UMALO ČOVEKA UBIO PIVSKOM FLAŠOM! Horor na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

05.09.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osoba koja je povredila čoveka na Novom Beogradu je višestruki povratnik.

UMALO ČOVEKA UBIO PIVSKOM FLAŠOM! Horor na Novom Beogradu!

Foto: Shutterstock

Danas je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo optužni predlog protiv A.M. (r35) zbog postojanja opravdane sumnje da je 8. avgusta ove godine na Novom Beogradu čoveku razlupao glavu pivskom flašom. 

Ćovek je srećom zadio lakše povrede glave u vidu, kako je navedeno, razderine leve ušne školjke, razderine leve polovine čeonog predela, krvnu podliva tkiva poglavine levog čeono slepoočnog predela

- Imajući u vidu da je okrivljeni višestruki povratnik,  javni tužilac je predložio sudu da okrivljenog osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine i 7 (sedam) meseci, kao i da mu produži već određeni pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponovo izvršiti krivično delo.

Podsećamo na jeziv slučaj nasilja koje se desilo danas u Prokuplju. Naime, u popodnevnoj smeni u Osnovnoj školi “Ratko Pavlović Ćićko” u Prokuplju došlo je do ozbiljnog incidenta koji je šokirao sve prisutne. Učenik petog razreda je bacio stolicu, odnosno staru klupu, na nastavnika muzičke kulture A.M. i naneo mu teške povrede, uključujući polomljen prst na nozi. Nastavnik A.M. je inače u poslednjoj godini pre penzije, što dodatno naglašava težinu ovog događaja.
Nakon ovog nemilog događaja, ekipa Hitne pomoći prokupačkog Doma zdravlja pružila je neophodnu medicinsku pomoć nastavniku A.M. koji je potom hitno prevezen u niški Univerzitetsko klinički centar radi daljeg lečenja. Reakcije učenika i prisutnih osoba u školi bile su iznenađujuće, a svedoci su istakli da je učenik bio van kontrole, vrištao i nije mogao da se obuzda ni uz prisustvo policajca.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading