HOROR U GRADAČCU! Sevale pesnice i noževi, ima ranjenih! Stigla policija!

Autor:

Svet

08.09.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj na mestu događaja izvršili su istražitelji OKP PU Gradačac prema uputima postupajućeg tužioca

HOROR U GRADAČCU! Sevale pesnice i noževi, ima ranjenih! Stigla policija!

Foto: Tanjug/AP

Policiji u Gradačcu prijavljeno je kako se u noći sa subote na nedelju u ulici Požaričkih branilaca čula galama te da je najverovatnije došlo do tuče.

Nakon što je policija izašla na teren, zatekla je povređene osobe o čemu je obavešten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

- Povređeni F. H.(1994) i M. Š. (1992), oba iz Gradačca, su sanitetskim vozilom prevezeni u JZU UKC Tuzla, gde je M. Š. zbog teških telesnih povreda, zadobijenih ubodnih rana, koje najverovatnije potiču od hladnog oružja, zadržan na lečenju u JZU UKC Tuzla - naveli su iz policije.

Povređeni F. H. je nakon ukazane medicinske pomoći otpušten s lečenja, ali je i nakon toga uhapšen zbog sumnje da je počinio delo ubistva u pokušaju.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su istražitelji OKP PU Gradačac prema uputima postupajućeg tužioca, te se takođe preduzimaju i druge radnje u cilju dokumentovanja navedenog događaja, piše Klix.ba.

Podsetimo, poslednjeg dana jula, u naselju Požarike, kod Gradačca, ubijena je žena. Prema informacijama, reč je o ženi starije životne dobi, a zbog sumnje na počinjeno ubistvo slobode je lišena jedna osoba.

Foto: A. Bešić / Avaz, Facebook

Ubistvo starije žene u Gradačcu

- Imamo dojavu da je bio događaj, da je prijavljeno PU Gradačac. Jedno lice je lišeno slobode koje se dovodi u vezi s navedenim događajem. Tužilac će biti na licu mesta i rukovodiće uviđajem zajedno sa sektorom Kriminalističke policije MUP-a TK i PU Gradačac - rečeno je iz Operativnog centra MUP-a TK za portal "Avaza".

Masakr u Gradačcu

U ovom mestu, Gradačcu, 11. avgusta 2023. godine, društvene mreže je preplavio jedan od najtragičnijih snimaka u novijoj istoriji BiH.

Nermin Sulejmanović - monstrum, pomahnitali ubica, uživo je prenosio trenutak kada je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Krike Nizame, ko god da je čuo, vrlo verovatno nikad neće zaboraviti.

Tu se Sulejmanović nije zaustavio, pa je svoj krvavi pir nastavio ubistvom i oca i sina, turskih državljana, Džengiza i Denisa Ondera.

Nekoliko sati kasnije, Sulejmanović je presudio i sebi na napuštenoj farmi u mestu Ledenica Donja. 

Samoubistvo je počinio duboko u prostorijama napuštene farme.

Foto: Društvene mreže

Ubica Nermin Sulejmanović i ubijena Nizama Hećimović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading