ONI SU UHAPŠENI POSLE ZAKAZANOG KRIMI-OBRAČUNA U BEOGRADU: Jedan bio član Kekine grupe, drugi maskiran u policajca hteo da pljačka

Autor:

Hronika

07.09.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju dosijee,

ONI SU UHAPŠENI POSLE ZAKAZANOG KRIMI-OBRAČUNA U BEOGRADU: Jedan bio član Kekine grupe, drugi maskiran u policajca hteo da pljačka

Foto: Printscreen MUP

Sinoć je na Novom Beogradu efikasnom reakcijom policije sprečen krimi obračun, a kako mediji pišu lisice su stavljene naoružanoj četvorci osumnjičenih Kosti K. (45), Miodragu P. (46), Nebojši S., zvanom Spale (47) i državljaninu Crne Gore, Milošu K. (27).

Kako nezvanično saznajemo, svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju dosijee, a jedan od njih, Kosta K. hapšen je ranije zbog razbojništva.

- Policija je brzom rekacijom sprečila unapred planirani i zakazani obračun na Novom Beogradu. Jedan među uhapšenima je Kosta K., inače šef obezbeđenja više restorana i klubova u Beogradu, kao i splavova, a navodno obezbeđuje i druge objekte - kaže nezvanično izvor Kurira.

Kosta K. je odranije poznat policiji i to zbog pokušaja pljačke iz 2020. godine, kada je pokušao da opljačka jedan kombi koji je prevozio dnevnice za zaposlene.

- Kosta K. se te godine zajedno sa još dvojiciom osumnjičenih maskirao u policajca, kada im je u susret naišao kombi koji je prevozio novac za isplatu dnevnica zaposlenima jedna kompanije. Sa pištoljem za pojasom, Kosta K. je zaustavio kombi, ušao na suvozačevo mesto i tukao vozača, dok su drugi članovi njegove ekipe tražili novac - podseća izvor i dodaje da je i tada policija osujetila plan Koste K. i sprečila dalje razbojništvo.

Inače, pored Koste K. i svi drugi uhapšeni u ovoj akciji imaju kriminalni dosije i prema prvim informacijama dovode se u vezu sa kriminalnim klanovima. Policiji je dobro poznato i ime uhapšenog Nejbojše S. koji se spominje kao deo "Kekine grupe", čija kriminalna delatnost doseže do teških kriminalnih dela, kao što su ubistva, pokušaja ubistva, silovanja, razbojništva, iznude, ucene, nasilničko ponašanje, oduzimanje motornih vozila, vraćanje ukradenih vozila uz otkup, krijumčarenje opojne droge.

- Nebojša S., koji se ranije dovodio u vezu sa kriminalnom grupom Dejana Stojanovića Keke osuđivan je zbog pokušaja ubistva Nenada E., a takođe je osuđivan i za više teških krađa i razbojništava.U zatvoru je svojevremeno bio zbog umešanosti u pljačku restorana brze hrane u Novom Beogradu - kaže sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading