PIJAN KINEZ SATAROM SLOMIO LAKAT MUŠKARCU! Horor u Surčinu! Na saslušanju se sramno branio!

Autor:

Hronika

07.09.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svemu je prethodila svađa.

PIJAN KINEZ SATAROM SLOMIO LAKAT MUŠKARCU! Horor u Surčinu! Na saslušanju se sramno branio!

Foto: shutterstock

Povodom incidenta u Surčinu, kada je kineski državljanin nakon svađe nasrnuo na drugog muškarca u Surčinu, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prilikom čega mu je nakon što je negirao sve navode, određen pritvor do 30 dana! 

Saopštenje Tužilaštva, koje će naknadno biti okačeno na njihovom sajtu, prenosimo u celosti: 

 - Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Surčin su doneli rešenje o zadržavanju državljanina Kine, okrivljenog Z.Q. (rođen 1991. godine) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 05.09.2024. godine, u stanu u Surčinu, pod dejstvom alkohola i nakon verbalne rasprave, pred tri svedoka, satarom udario oštećenog V.S. (rođen 1987. godine) na koji način mu je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma lakatne kosti. Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, jer je okrivljeni strani državljanin, kao i da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Javni tužilac će, u daljem toku krivičnog postupak, ispitati oštećenog i svedoke, izvršiti uvid u video snimak, doneti naredbe za medicinsko veštačenje povreda oštećenog i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog radi utvrđivanja njegove uračunljivosti u vreme izvršenja krivičnog dela i preduzeti sve druge potrebne istražne radnje, nakon čega će doneti odluku zasnovanu na zakonu.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading