HOROR! Muškarac se okliznuo i pao u kanjon Morače!

Autor:

Svet

05.09.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni muškarac se bavi ribolovom i okliznuo se prilikom spuštanja u kanjon

HOROR! Muškarac se okliznuo i pao u kanjon Morače!

Foto: RINA

Prava drama odigrala se kasno sinoć u kanjonu Morače kada se Podgoričanin (51) okliznuo sa stene i pao u provaliju duboku deset metara. Sve se odigralo kod tunela broj šest, na magistralom putu Kolašin – Podgorica.

- Na lice mesta odmah su izašli kolašinski vatrogasci, izvlačenje je trajalo tri sata. Muškarac je nakon toga sa teškim telesnim povredama izvučen iz kanjona Morače - potvrđeno je za RINU u Službi zaštite i spašavanja.

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena, povređeni muškarac se bavi ribolovom i okliznuo se prilikom spuštanja u kanjon.

Podsetimo, krajem maja meseca dogodila se stravična nesreća kada je vozač kamiona B.G. sleteo kamionom u reku Moraču u mestu Dromira je poginuo na licu mesta. I telo i kamion su potom izvučeni iz reke. Telo su izvukli ronioci Protivterorističke jedinice.

Teška saobraćajna nesreća na putu ka Petrovaradinu

Dana 31. avgusta u popodnevnim satima kod Sremskih Karlovaca, na putu ka Petrovaradinu, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno više osoba.

Na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici "192_rs" mogao se videti kamion čija je kabina smrskana, što svedoči o težini sudara. 

Hitna pomoć je odmah reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima, dok je policija izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj.

Policija je odmah reagovala i izašla na lice mesta kako bi sprovela uviđaj i utvrdila sve okolnosti ove teške saobraćajne nesreće. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading