ŽIV IZGOREO NAKON ŠTO SE ZAKUCAO KOLIMA U BENZINSKU PUMPU! Identitet muškarca nepoznat, još tri vozila izgorela!

Autor:

Svet

04.09.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo stradalog muškarca poslato je na patologiju.

ŽIV IZGOREO NAKON ŠTO SE ZAKUCAO KOLIMA U BENZINSKU PUMPU! Identitet muškarca nepoznat, još tri vozila izgorela!

Foto: youtube.com/printscreen

Juče se na odmorištu Mosor Jug kod Omiša, na auto-putu A1 u Hrvatskoj zabio automobil u benzinsku pumpu, vozač je živ izgoreo, a njegov identitet i dalje nije poznat.

Kako prenose tamošnji mediji, splitska policija je otkrila nove detalje tragedije.

- U požaru su potpuno izgorela tri vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice tri osobe su povređene, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede opasne po život, jedna osoba je teško povređena i još jedna osoba je lakše povređena - objavila je policija, prenosi 24 sata.

Dalje se u saopštenju navodi da je  "utvrđeno je da je za sada nepoznati vozač, koji je smrtno stradao, vozilom švedskih nacionalnih registarskih oznaka skrenuo na terminal benzinske pumpe i udario u drugo vozilo, a potom od siline udara vozilo se odbilo i udarilo u agregat za točenje goriva".

- Telo je prevezeno na odeljenje patologije i biće obavljena obdukcija - saopšteno je iz policije.

Juče je ministar Božinović apelovao je na oprez i istakao da se ne može sa sigurnošću tvrditišta se tačno dogodilo dok se ne stvore uslovi za sprovođenje uviđaja. Hitne službe i vatrogasci su i dalje na terenu kako bi sprečili eventualne neželjene situacije.

Ova tragična nesreća na autoputu A1 ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, ali nadležne službe će preduzeti sve neophodne korake kako bi utvrdile uzrok ove strašne eksplozije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading