HOROR U BERANAMA! Zapalio se autobus pun dece!

Autor:

Svet

03.09.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i ekipe Hitne pomoći su izašle na lice mesta

HOROR U BERANAMA! Zapalio se autobus pun dece!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U Beranama se zapalio autobus sa 80 dece, koja su evakuisana, a troje je preventivno zadržano u Urgentnom centru.

Incident se dogodio sinoć, kada je autobus sa decom prolazio kroz Berane, a vatra je izbila zbog pucanja cevi od goriva, objavio je lokalni portal Berane onlajn.

Ekipe beranske Hitne pomoći su izašle na lice mesta i tom prilikom, navodno, zbog udisanja gasa troje dece je zadržano u Urgentnom centru.

Ostalu decu su sugrađani nakon apela jednog Beranca na društvenim mrežama prebacili do benzinske pumpe gde su prešli u drugi autobus.

Podsetimo, prethodno se sličan incident dogodio kod Vrnjačke Banje. 

U junu se na društvenim mrežama pojavio snimak zapaljenog autobusa koji je bio pun dece, koja su se vraćala sa ekskurzije sa Kopaonika, a do incidenta je došlo 12 km pre Vrnjačke Banje. Reč je o autobusu koji je takođe prevozio decu.

Mesec dana pre toga, autobus koji je prevozio decu u ranim jutarnjim satima u mestu Bajagić u Hrvatskoj, iznenada se zapalio.

Kako je tada navela Policijska uprava splitsko-dalmatinska, vozač je osetio dim, a deca su izašla iz vozila i niko nije povređen.

- Jutros, 24. maja 2024.godine oko 07:30 sati u mestu Bajagić vozač autobusa koji je prevozio školsku decu zaustavio je autobus jer je osetio dim. U autobusu se nalazila grupa dece koja su odmah izašla napolje, kao i vozač kako bi ugasio manji požar koji je najverovatnije izbio na predelu motora - rečeno je tada u hrvatskoj policiji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading