HOROR NA ILINDANSKOM VAŠARU! Konj uleteo među ljude, gazio sve redom! Dečak (11) i devojka (22) TEŠKO povređeni!

Autor:

Svet

03.08.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi povređeni su odmah prevezeni u bolnicu

HOROR NA ILINDANSKOM VAŠARU! Konj uleteo među ljude, gazio sve redom! Dečak (11) i devojka (22) TEŠKO povređeni!

Foto: Image by happybetti from Pixabay

Tokom tradicionalnog vašara na Ilindan koji se organizuje na Lađevcima kod Bijelog Polja došlo je do incidenta, kada je tokom trke konja jedan od džokeja pao sa konja, a životinja je protrčala i unezvereno upala u publiku.

- Konj je u velikoj brzini uleteo među narod. Oborio je troje dece i jednu devojku. Svi su bili šokirani, a zatim su potrčali prema povređenima. Teže povređeni su dečak (11) i devojka (22), oboje su iz Bijelog Polja - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Povređeni građani su prebačeni u bolnicu u Beranama.

Podsetimo, na Kopaoniku se desila nesreća kada je konj je umalo ubio ženu.

Nezvanično, S.T. je jahala konja, koji je zbacio i počeo da je gazi.  Nesrećna žena je tom prilikom zadobila teške telesne povrede u predelu stomaka i grudnog koša. 

Njoj je pružena prva medicinska pomoć u novopazarskoj Opštoj bolnici i sa odeljenja hirurgije prebačena je u Klinički centar Kragujevac.

Reč je o ženi koja je živela i radila u Dubaiju, a poreklom je iz Srbije. 

Kako se vidi na njenom profilu, gde je nekoliko fotografija sa jahanja, volela je konje, ali je ovaj put izgubila kontrolu, kada je konj odjednom pobesneo, a ono što je bilo stravično jeste da je imao nameru najverovatnije da je ubije jer je na zemlji udarao i gazio, piše Informer.

Podsećamo da se na beogradskom hipodromu krajem aprila desila teška nesreća kada je devojčicu, staru 12 godina, konj zbacio dok je jahala.

Devojčica je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, a tom prilikom na hipodromu su rekli da ona nije bila obučena da jaše na kasačkim stazama.

- Devojčica je zadobila hematom i ozbiljne povrede. Jahala je konja na kasačkoj stazi na kojoj ne bi smela tako mala i nestručna da jaše konja koji može da ide brzinom i do 80 km/h. Stoje table svuda o tome, ali ljudi to nekad i ne poštuju. Hitna pomoć je stigla za 5 minuta. Devojčica je nosila opremu za jahanje i ona ju je donekle i spasila. Ona je sada bolje, što je najbitnije - rekao je tada očevidac nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading