DOMAR-UBICA PUŠTEN IZ UKC RS: Otkriveno šta će se dalje dešavati sa njim!

Autor:

Svet

02.09.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukalić je, pucajući iz automatske puške, ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesorku Gordanu Midžan i sekretarku Nisvetu Kljunić

DOMAR-UBICA PUŠTEN IZ UKC RS: Otkriveno šta će se dalje dešavati sa njim!

Foto: STRINGER / AFP / Profimedia, Dnevni Avaz, Facebook

Mehmed Vukalić (61), domar, koji je počinio trostruko ubistvo u Opštoj gimnaziji Sanski Most, pušten je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, potvrđeno je za portal "Avaza". 

- Završeno je bolničko lečenje pacijenta i on je otpušten iz naše ustanove - rečeno je iz UKC-a RS.

Prema informacijama "Avaza", biće upućen u zdravstvenu ustanovu na području Bihaća.

Podsećamo, Vukalić je, pucajući iz automatske puške, ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesorku Gordanu Midžan i sekretarku Nisvetu Kljunić.

Potom je pokušao da presudi sebi, ali mu to nije pošlo za rukom, te je bio hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

Podsetimo, u sali gradskog bioskopa u Sanskom Mostu održana je komemoracija za tragično stradale.

Gradski bioskop je bio prepun, a brojni prijatelji, poznanici i rodbina su došli na komemoraciju i rekli mnoge lepe reči o žrtvama monstruoznog trostrukog ubistva. Lica prisutnih su bila uplakana.

Direktor Mješovite srednje škole Sanski Most Asmir Džafić kazao je da su u velikoj boli zbog zločina koji se u školi odvio tako brzo i da dok su se okrenuli, njih troje više nije bilo.

Emotivno obraćanje imala je učenica četvrtog razreda Gimnazije Sanski Most, koja je govorila o profesorki engleskog jezika Gordani Midžan i o tome šta ih je sve naučila i kako ih je inspirisala.

- Imala sam priliku da upoznam brojne ljude koji se bave različitim zanimanjima, ali nikada nisam videla da neko radi svoj posao s posvećenošću kao ona. Bila je zaljubljena u plemenitu ulogu svog zanimanja. Hvala Vam što ste nas naučili da verujemo u naše ciljeve, u mogućnosti i sposobnosti. Nikada neću zaboraviti poslednji čas prvog polugodišta prvog razreda kada ste govorili o našem znanju - poručila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading