ŠOK PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA ŽENE U GRADAČCU! Nisu je ubila dvojica muškaraca, otkrivena ISTINA!

Autor:

Svet

01.09.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je najverovatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom.

ŠOK PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA ŽENE U GRADAČCU! Nisu je ubila dvojica muškaraca, otkrivena ISTINA!

Foto: Avaz

U naselju Požarike, kod Gradačca, sinoć je ubijena žena, a osoba koja se sumnjiči za ovaj zločin je uhapšena.

"Avaz" iz policijskih izvora saznaje da je za ubistvo osumnjičena osoba itekako poznata na području Gradačca. 

Reč je o muškarcu Mehmedu Selimoviću ,za kog policija zna da uživa u narkoticima i koji, takođe, ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Iz policijskih izvora se saznaje da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svedok, a ne osumnjičeni, kako se prethodno mislilo.

 

 

Žena je najverovatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom. 

- Oko 19:40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi telo ženske osobe bez znakova života.

Na mesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljka KTTK-a, koja će rukovoditi uviđajem na mestu događaja.

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac - navela je sinoć portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading