UBILI JE BLOKOM NA DEČIJEM IGRALIŠTU! OTKRIVEN IDENTITET JEDNOG OD UBICA IZ GRADAČCA: Drugi zločinac u bekstvu! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca osumnjičena za likvidaciju

UBILI JE BLOKOM NA DEČIJEM IGRALIŠTU! OTKRIVEN IDENTITET JEDNOG OD UBICA IZ GRADAČCA: Drugi zločinac u bekstvu! (VIDEO)

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

U večernjim satima oko 19h desilo se ubistvo u naselju Požarikama u Gradačcu u blizini džamije na dečijem igralištu, kada je žena udarena tupim predmetom, tačnije blokom.

Dva muškarca osumnjičena su za ovu likvidaciju a jedan od njih je lišen slobode prenose tamošnji mediji, sajt Crna-Hronika.

Kako saznaje ovaj portal reč je o Mehmedu S. zvanom Meša.

 

 

Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona oglasila se o ubistvu žene u naselju Požarike u Gradačcu.

- Danas, 31.08.2024. godine, oko 19:40 sati, Policijskoj stanici Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu. Kasnije je ponovo prijavljeno da se na istoj lokaciji, u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike, nalazi telo ženske osobe bez znakova života.

Na mesto događaja upućeni su Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici Policijske stanice Gradačac i istražitelji kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac.

Potvrđeni su navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je obaveštena i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Tuzla koja će rukovoditi uviđajem na mestu događaja, prenosi Avaz.

- Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac – navela je portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading