UBIJENA ŽENA U GRADAČCU, UHAPŠEN MUŠKARAC! Godinu dana nakon jezivog ubistva Nizame, u ovom mestu još jedan stravičan zločin! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj u toku

UBIJENA ŽENA U GRADAČCU, UHAPŠEN MUŠKARAC! Godinu dana nakon jezivog ubistva Nizame, u ovom mestu još jedan stravičan zločin! (VIDEO)

Foto: Avaz

U naselju Požarike, kod Gradačca, večeras je ubijena žena, saznaje portal "Avaza".

Prema informacijama, reč je o ženi starije životne dobi, a zbog sumnje na počinjeno ubistvo slobode je lišena jedna osoba.

- Imamo dojavu da je bio događaj, da je prijavljeno PU Gradačac. Jedno lice je lišeno slobode koje se dovodi u vezi s navedenim događajem. Tužilac će biti na licu mesta i rukovodiće uviđajem zajedno sa sektorom Kriminalističke policije MUP-a TK i PU Gradačac - rečeno je iz Operativnog centra MUP-a TK za portal "Avaza".

Podsetimo, u ovom mestu, Gradačcu, 11. avgusta 2023. godine, društvene mreže je preplavio jedan od najtragičnijih snimaka u novijoj bh. istoriji.

Nermin Sulejmanović - monstrum, pomahnitali ubica, uživo je prenosio trenutak kada je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Krike Nizame, ko god da je čuo, vrlo verovatno nikad neće zaboraviti.

Tu se Sulejmanović nije zaustavio, pa je svoj krvavi pir nastavio ubistvom i oca i sina Džengiza i Denisa Ondera.

Nekoliko sati kasnije, Sulejmanović je presudio i sebi na napuštenoj farmi u mestu Ledenica Donja. Samoubistvo je počinio duboko u prostorijama napuštene farme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading