NOVI DETALJI UBISTVA U GRADAČCU! ČULA SE VIKA I GALAMA, A ONDA JE PRONAĐENO TELO! Jezivi zločin počinile dve osobe! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su ubili ženu

NOVI DETALJI UBISTVA U GRADAČCU! ČULA SE VIKA I GALAMA, A ONDA JE PRONAĐENO TELO! Jezivi zločin počinile dve osobe! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

U naselju Požarike, kod Gradačca, večeras je ubijena žena.

Kako Gradačački glas javlja osumnjičeni za ubistvo nisu bili rodbinski ili na neki drugi način povezani s ubijenom ženom.

 

 

Krivično delo je najverovatnije počinjeno tupim predmetom.

Prema navodima tamošnjih medija, dve osobe se sumnjiče da su počinile ovaj zločin, a jedna od dve osobe je uhapšena.

Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona oglasila se o ubistvu žene u naselju Požarike u Gradačcu.

- Danas, 31.08.2024. godine, oko 19:40 sati, Policijskoj stanici Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu. Kasnije je ponovo prijavljeno da se na istoj lokaciji, u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike, nalazi telo ženske osobe bez znakova života.

Na mesto događaja upućeni su Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici Policijske stanice Gradačac i istražitelji kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac. Potvrđeni su navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je obaveštena i dežurna tužiteljka Okružnog tužilaštva Tuzla koja će rukovoditi uviđajem na mestu događaja, prenosi Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading