MESTO OD KOJEG PODILAZI JEZA! Evo kako danas izgleda farma na kojoj se ubio MONSTRUM Nermin Sulejmanović (VIDEO)

Autor:

Svet

11.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krike Nizame, ko god da je čuo, vrlo verovatno nikad neće zaboraviti

MESTO OD KOJEG PODILAZI JEZA! Evo kako danas izgleda farma na kojoj se ubio MONSTRUM Nermin Sulejmanović (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Avaz TV, Društvene mreže

Na današnji dan, 11. avgusta 2023. godine, društvene mreže je preplavio jedan od najtragičnijih snimaka u novijoj bh. istoriji.

Nermin Sulejmanović - monstrum, pomahnitali ubica, uživo je prenosio trenutak kada je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Foto: Privatna arhiva

Nizama Hećimović

Krike Nizame, ko god da je čuo, vrlo verovatno nikad neće zaboraviti.

Tu se Sulejmanović nije zaustavio, pa je svoj krvavi pir nastavio ubistvom i oca i sina Džengiza i Denisa Ondera.

Nekoliko sati kasnije, Sulejmanović je presudio i sebi na napuštenoj farmi u mestu Ledenica Donja. Samoubistvo je počinio duboko u prostorijama napuštene farme.

Reporter "Avaza" posetio je tu farmu godinu dana kasnije, na dan kada se obeležila tragedija u Gradačcu, ali i širom BiH, koja je lekcija za sve nas.

Podsetimo, danas je održana i mirna šetnja u Gradačcu na godišnjicu tragične smrti Nizame Hećimović, Denisa i Džengiza Ondera.

Veliki broj građana krenuo je u mirnu šetnju koju je organizovalo Udruženje mladih "Futura" iz Međiđe Donje i neformalna grupa građana Gradačca.

Zvanično okupljanje počelo je u 16:00 sati, a u 16:30 sati počela je mirna šetnja kroz grad.

Nerma Šarić i Munever Mešić ispred neformalne grupe građana i Udruženjem mladih "Futura" organizovali su u Gradačcu mirnu šetnju protiv svih oblika nasilja.

Nerma Šarić je za portal "Avaz" kazala da su pokušali da se izbore za neke promene u svojoj lokalnoj zajednici, a poučeni stravičnim femicidom i ubistvima.

Foto: Društvene mreže

Nermin i Nizama sa detetom

- Danas smo zajedno s Udruženjem "Futura" postavili instalaciju imena žrtava koje su nasilno izgubile život u protekloj godini. Podatke smo prikupili na osnovu informacija koje smo dobili iz medija. Ova imena upozoravaju i na kobne statističke podatke koji su zabeležili za 2022. i prvu polovinu 2023. godine. Ovim putem apelujem sve nivoe vlasti da upotrebe sva svoja ovlašćenja i resurse kako bi se pod hitno uspostavili efikasni načini prevencije nasilja - naglasila je Šarić.

Munever Šarić je istakao da pored svih izazova s kojim se svakodnevno susreću u BiH, žele da kažu da nasilje nad ženama i decom prolazi neopaženo.

- Zato je potrebno iz institucionalnih okvira reći i raditi da sve žrtve nasilja budu zaštićene i kako ne bi došlo u budućnosti do novih takvih slučajeva, kako bi se minimalizovala takva pojava u našem društvu - naglasio je Mešić za "Avaz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading