MESTO STRAVE I UŽASA GODINU DANA KASNIJE: Evo kako izgleda vikendica gde je BRUTALNO pretučena i ubijena Nizama!

Autor:

Svet

11.08.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin SUlejmanović ubio je suprugu Nizamu Hećimović, koja ga je prethodno prijavila za nasilje, a ubistvo je prenosio uživo na društvenim mrežama

MESTO STRAVE I UŽASA GODINU DANA KASNIJE: Evo kako izgleda vikendica gde je BRUTALNO pretučena i ubijena Nizama!

Foto: ST/D. KADIĆ

Pre godinu dana u Gradačcu, do tog momenta potpuno mirnom mestu, dogodio se jeziv zločin koji nije potresao samo BiH, već ceo region.

Tog 11. avgusta Nermin Sulejmanović je iz kuće njene tetke izvukao suprugu Nizamu Hećimović, usput iz vatrenog oružja ranivši njenog brata od tetke, a potom ju je odvukao u zabačenu vikendicu u mestu Sibovac, gde ju je tukao, a potom i ubio.

Nakon jezivog zločina, koji je prenosio uživo na Instagramu, Sulejmanović je nastavio svoj krvavi pohod u Gradačcu, gde je ubio dvoje i ranio dvoje ljudi.

Foto: Privatna arhiva

Ubijena Nizama Hećimović

Nakon zločina na terasi ispred vikendice jasno je moglo da se vidi gde je Sulejmanović tukao, a gde ubio suprugu. Tragovi krvi bili su svuda, a vikendicu, iako je bila jezivo mesto zločina, nakon ubistva policija nije čuvala, niti je bila postavljena policijska traka.

Vlasnik vikendice nije davao izjave za medije, a u Gradačcu se pričalo da je najpre rekao da će da je spali, a potom da je sruši. Ipak, ona je i dalje na istom mestu. Kako meštani kažu, tamo niko ne odlazi, ali se prizor jeste promenio.

Nekada prohodan zemljani put pored polja kukuruza, do vikendice od pogleda zaklonjene drvoredom tuja, sada je zarastao i teško je njime proći.

Foto: ST/D. KADIĆ, Društvene mreže

Nermin Sulejmanović

Strana ograde na koju je Nizama bila naslonjena u trenutku ubistva, sedeći na klupi, a na kojoj je bio trag krvi, je skinuta i nije postavljena nova. Betonsko stepenište koje je vodilo ka vikendici, a na kom se takođe videla krv, je uklonjeno, a prilaz terasi je obrastao u travu.

I na terasi pred ulazom situacija je drugačija. Drvenog stola sa klupama više nema, a pod vikendice napravljen od cigle izgleda kao da je prefarban ili zaliven tankim slojem nečega što liči na cement.

Vrata vikendice, koja su bila razvaljena, sada su popravljena, iako na njima i dalje nema brave, a preko njih postavljen je komarnik. Na više mesta na drvenim stubovima terase postavljena su obaveštenja o tome da je vikendica sada pod video nadzorom.

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić

Sahrana Nizame Hećimović

Kako kažu meštani, za razliku od dve tačke u centru grada, gde je ranjen policajac i ubijen Denis Onder i kuće porodice Onder na kojima je nakon zločina bila postavljena policijska traka, pristup prvom mestu zločina nikada nije blokiran.

Od momenta kada je policija otišla sa lica mesta, meštani su mogli u potpunosti da priđu do vikendice i budu svedoci jezivog prizora, što neki od njih jesu uradili samo dan nakon zločina.

Podsetimo, 11. avgusta prošle godine Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti. Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondera, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić

Tabut Nizame Hećimović

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sa kojima je bio u sporu.

Denisa je upucao u automobilu, ispred jednog kafića. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Nakon toga Nermin odlazi na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading