DEVOJKA PRETUČENA JER NIJE DOZVOLILA NEPOZNATOM MUŠKARCU DA SEDNE ZA NJEN STO: Nikšićanku u Budvi onesvestili od batina

Autor:

Svet

31.08.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikacija dvojice nasilnika je u toku

DEVOJKA PRETUČENA JER NIJE DOZVOLILA NEPOZNATOM MUŠKARCU DA SEDNE ZA NJEN STO: Nikšićanku u Budvi onesvestili od batina

Foto: shutterstock

Ilustracija

Nikšićanka V. J. (21) pretučena je u Budvi nakon što je odbila da nepoznatom muškarcu dozvoli da sedne za sto za kojim je sedela sa drugaricama. Prema njenim rečima, muškarac od 30-ak godina je pretio da će je silovati pre nego što ju je udario.

Incident se dogodio u noći 25. avgusta, a policija još nije identifikovala dvojicu nasilnika koji su pretukli V. J.

Nikšićanka je policiji rekla da su ona i njena prijateljica te noći izašli u Budvu, a nešto iza ponoći otišle su ​​u restoran na Slovenskoj plaži.

- Sela sam za sto bliže ulici, dok je R. otišla da naruči hranu. Dok sam sedela sama za stolom, prišao mi je nepoznat čovek, visok oko 180 centimetara, svetlosmeđe kose, star oko 30 godina. Imao je bradu i nosio je crnu majicu. Seo je za moj sto, a ja sam mu rekla da je mesto zauzeto i da ne može da sedi. Počeo je da se ponaša drsko govoreći: "Da li piše da je zauzeto?" U tom trenutku je prišla moja drugarica R. i rekla mu da ona sedi na tom mestu - ispričala je policiji Nikšićanka, a pišu Vijesti.

Udario je nogom u stomak

Ona je dalje objasnila da je muškarac ustao, ali je nastavio da viče, zatim je otišao i njih dve su nastavile da jedu. Međutim, ubrzo se vratio sa još jednim muškarcem i devojkom i nastavio sa pretnjama i uvredama, uključujući pretnje silovanjem.

- Umešala se devojka koja je bila sa njim i, dok mi se izvinjavala, prišao mi je i udario me nogom u stomak. Moja drugarica R. je ustala i stala između nas da me zaštiti, ali je nju udario pesnicom u glavu. U tom trenutku me je drugi muškarac koji je bio sa njim uhvatio za desnu ruku i dva puta udario pesnicom u glavu, nakon čega sam pala u nesvest. To je sve čega se sećam - rekla je inspektorima.

Nikšićanki je te noći ukazana lekarska pomoć u budvanskoj Hitnoj pomoći, nakon čega je prevezena u bolnicu u Risan.

Oglasila se policija

Iz Uprave policije je rečeno da su 25. avgusta u 01.41 časova službenici Odeljenja bezbednosti Budva od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Budva obavešteni da su upućeni u ulicu Slovenska obala, gde su zatekli V.J. iz Nikšića, koja je rekla da ju je fizički napalo nepoznato muško lice.

„Žrtvi je ukazana lekarska pomoć u HMP Budva, nakon čega je prevezena u KBC „Vaso Ćuković“ u Risnu, na dalja ispitivanja. Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva preduzeli su niz mera i radnji na rasvetljavanju ovog događaja, prikupili obaveštenja od više lica i o događaju obavestili tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, koji se još uvek nije izjasnio krivično delo. Kada su u pitanju nadzorne kamere sa objekta brze hrane koji se nalazi u blizini mesta zločina, policijski službenici su sa njih uzeli video-materijal, koji, međutim, ne pokazuje stvarni fizički napad. Rad na ovoj temi je u toku“, rekli su iz Uprave policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading