MUŠKARAC OTIŠAO U LOV I NIJE SE VRATIO! Hitno angažovana policija, SUMNJA SE NA OVO - Potraga i iz vazduha!

Autor:

Svet

31.08.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica prijavila nestanak!

MUŠKARAC OTIŠAO U LOV I NIJE SE VRATIO! Hitno angažovana policija, SUMNJA SE NA OVO - Potraga i iz vazduha!

Foto: Shutterstock

Muškarac koji je juče krenuo na lov lignji u vodama oko ostrva Iž u Zadarskoj Županiji nije se vratio kući, i izgleda da je mogao pasti u more, kako prenosi portal 057info.

Kada je porodica organizovala potragu, pronašli su čamac, ali muškarca nije bilo na brodu. Juče uveče u 19:46, nestanak je prijavljen policiji, koja je započela potragu na moru.

"Okupili smo sve raspoložive snage, pretražujemo područje i pokušavamo pronaći muškarca", rekao je Zadarski Policijski Departman. Trenutno nema informacija o njegovom uzrastu i identitetu, iako je neslužbeno otkriveno da je zet stanovnika Iža.


Mirne vode oko ostrva Iž, poznate po svojim slikovitim pejzažima i ribolovnim prilikama, pretvorile su se u centar potrage i spasilačke operacije jer muškarac nije se vratio sa svog ribolovnog izleta u potrazi za lignjama. Incident je duboko uzdrmao lokalnu zajednicu, poznatu po jakim vezama i solidarnosti u vremenima potrebe.

Zadarski Policijski Departman je mobilisao sveobuhvatnu misiju potrage i spasavanja kako bi pronašao nestalog muškarca. Gruba obala i brojna ostrva na tom području predstavljaju izazov za timove za pretragu, ali njihova odlučnost ostaje neumoljiva. Vastno iskustvo lokalnih ribara i njihovo poznavanje mora su neprocenjivi resursi u ovom nastojanju.

Kako se vest o nestalom muškarcu širi, zajednica Iža se ujedinila, pružajući podršku porodici i pomažući vlastima na sve načine koje mogu. Solidarnost i podrška koju pokazuju lokalni stanovnici oslikavaju snažan duh zajednice koji je karakterističan za ostrvo.

Dok se potraga nastavlja, stanovnici Iža i šire Zadarske Županije s nestrpljenjem očekuju ažuriranja o situaciji. Nadanje ostaje da će nestali muškarac biti pronađen zdrav i siguran, i misli mnogih su uz porodicu u ovom teškom trenutku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading