OVAKO IZGLEDA KAD SIN MOĆNOG POLITIČARA NAPRAVI SPISAK ZA ODSTREL VRŠNJAKA: Roditelji dece u panici, a evo šta se sve krije od javnosti!

Autor:

Svet

29.08.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili smo jako uznemireni što direktorka nije ozbiljno shvatila pretnju, ističu roditelji

OVAKO IZGLEDA KAD SIN MOĆNOG POLITIČARA NAPRAVI SPISAK ZA ODSTREL VRŠNJAKA: Roditelji dece u panici, a evo šta se sve krije od javnosti!

Foto: Shutterstock

Učenik (13) iz škole u Slavoniji, inače sin moćnog političara Hrvatske demokratske zajednice koja je na vlasti u ovoj zemlji, sastavio je spisak za odstrel desetak svojih vršnjaka, a na prvom mestu je bila devojčica iz njegovog razreda.

Škola to nije prijavila nadležnim telima, već je dečak samo premešten u drugu školu u istom gradu, nakon razgovora dečakovih roditelja s direktorkom, psihologom i pedagogom, piše Telegram.

Hrvatski mediji nisu objavili ime dečaka, naziv škole u koju je išao i u koju sada ide, grada u kome se sve dogodilo, ime i funkicja oca, ime direktorke škole koja nije prijavila slučaj i imena dvoje dece sa spiska, navodeći da podatke "ne mogu da objave jer se radi o maloletnoj osobi".

Očigledno je da otac dečaka, kao ni direktorka, nisu maloletni, te da se ove informacije namerno kriju od javnosti jer je u pitanju moćan političar iz redova HDZ-a.

Roditelji dece čija su se imena našla na spisku su u panici zbog svega što se dogodilo.

- Bili smo jako uznemireni što direktorka nije ozbiljno shvatila pretnju, laknulo nam je kad je premešten - rekli su potreseni roditelji.

Podsetimo, u školi u koju su prebacili dečaka radi i njegova majka. Iz škole su rekli da navodni popis za likvidaciju niko nije video i da su roditelji odlučili da prebace dete u drugu školu jer su smatrali da će promena sredine pozitivno uticati na njega.

Otac deteta priznao je da mu je sin sklon vršnjačkom nasilju i tvrdi da je Centar za socijalnu zaštitu bio upoznat s ponašanjem njegovog sina, ali u Centru su to demantovali i odgovorili da nemaju saznanja o tome te da nisu imali postupanja. 

Otac je dodao i kako je dečak bio na psihijatrijskom i psihološkom testiranju i da su nalazi bili u redu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading