"IMALI SU SAOBRAĆAJKU, NEMA VIŠE NIKE": Komšije otkrile detalje nesreće u Savskoj ulici, jedna stvar NASLUĆIVALA VELIKO ZLO

Autor:

Svet

29.08.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.K. i njegov maloletni prijatelj su pre kobne vožnje bili u gradu i družili se s prijateljima

"IMALI SU SAOBRAĆAJKU, NEMA VIŠE NIKE": Komšije otkrile detalje nesreće u Savskoj ulici, jedna stvar NASLUĆIVALA VELIKO ZLO

Foto: RINA

Neiskusni 18-godišnji vozač poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sunji u Hrvatskoj dok je njegov 17-godišnji suputnik u vozilu teško povređen. Do tragedije je oko 22 sata došlo u Savskoj ulici, a policija je izvestila kako mladi vozač nije prilagodio brzinu, sleteo je sa puta i zabio se u drvo.

Jutarnji piše kako su poginuli N.K. i njegov maloletni prijatelj pre te kobne vožnje bili u gradu i družili se s prijateljima u parku kod Opštine. Mladić je tada ponudio mlađem prijatelju da ga provoza, a samo nekoliko minuta kasnije došlo je do tragedije.

- Čuo se stravičan udarac i nije dugo prošlo da su se oko auta zabijenog u drvo okupili ljudi. Mnoštvo mladih, odnosno prijatelja poginulog mladića i maloletnika. Stigla su vrlo brzo i dva vozila Hitne, policija, vatrogasci. Bilo je mučno posmatrati te scene dok su se okupljeni međusobno propitivali jesu li obojica živa. Međutim, lica policajaca i vatrogasaca, naslućivala su veliko zlo. Jer je Hitna odvezla suvozača u besvesnom stanju dok su vozača izvadili nakon rezanja smrskanog lima vrata. Lupali su čekićima i pokušavali da ga oslobode. I čulo se da su momci bili vezani i da su sekli pojas - kazala je jedna komšinica iz Savske ulice.

Kaže kako je uviđaj trajao do zore.

- Momci koji su posmatrali uviđaj, telefonirali su i obaveštavali druge o nesreći. Baš mi je bilo teško kada je jedan uplakani rekao nekom na mobilni "Imali su saobraćajku. Nema više Nike". Nadam se da će se drugi dečko oporaviti. Ne mogu ni da pomislim kako je sad njihovim roditeljima. Strašna tuga - kazala je stanovnica Savske ulice.

- Čuli smo sinoć sirene Hitne. Poginuo je nažalost divan dečko, ali kao da je bilo pitanje vremena kad će neko, bilo ko, poginuti. Na ovoj ulici nikad ne viđamo policiju jer vodi van grada pa se svi uhvate rukom za bradu i navale na gas. Divlja se po ulici autima i motorima, turira se i remeti mir, a pojedini susedi, kao da su sami na svetu, jer po cele noći derneče i puštaju glasnu muziku - kazao je jedan od stanara Savske za Jutarnji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading