KRVOPROLIĆE! MUŠKARAC SE RAZNEO BOMBOM, ŽENA POVREĐENA: Aktivirao je u blizini kuće!

Autor:

Svet

29.08.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz policije je saopšteno da je uviđaj u toku.

KRVOPROLIĆE! MUŠKARAC SE RAZNEO BOMBOM, ŽENA POVREĐENA: Aktivirao je u blizini kuće!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Muškarac iz Bjelog Polja u Crnoj Gori podlegao je povredama koje je zadobio kada je aktivirao bombu u mestu Godijevo, a jedna žena je u eksploziji povređena.

Do horora je došlo jutros, oko devet časova.

Bjelopoljac je aktivirao bombu u blizini svoje kuće. Od eksplozije zadobio je teške povrede, od kojih je preminuo, navodi RTCG.

Iz policije je saopšteno da je uviđaj u toku, te da je žena, koja je takođe povređena u tom događaju, van životne opasnosti.

Podsetimo, regionom je pre dva dana odjeknula vest da je ulcinjskom naselju Donji Štoj došlo prvo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog obračuna između dvojice starijih muškaraca. Povređeni M. M. (62) zadobio je teške telesne povrede, usled kojih je kasnije preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Jedan od njih ostao je povređen da leži na asfaltu, dok je drugi vozilom pobegao s lica mesta.

- Nakon što je policija izvršila uviđaj, došlo se do saznanja da je povređeni M. M. (62) zadobio teške povrede nakon što ga je drugi muškarac udario u glavu, posle čega je pao na asfalt. Brzom akcijom policije identifikovan je i muškarac koji ga je udario. Radi se o R. D. (59) iz Srbije, koji ima privremeni boravak u Nemačkoj, ali on još nije pronađen - potvrđeno je za RINU.

Sa ovim događajem, koji se desio 22. avgusta kasno u noć, upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading