GENERACIJE ĐAKA JE OBOŽAVALE! Ubijena profesorka engleskog jezika sahranjena danas, NA SVOJ ROĐENDAN, u Sanskom Mostu!

Autor:

Svet

26.08.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mehmed Vukalić, domar Gimnazije u Sanskom Mostu, usmrtio je tri osobe 22. avgusta - direktora škole Nijaza Halilovića, profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretarku škole Nisvetu Kljunić.

GENERACIJE ĐAKA JE OBOŽAVALE! Ubijena profesorka engleskog jezika sahranjena danas, NA SVOJ ROĐENDAN, u Sanskom Mostu!

Foto: Facebook

Gordana Midžin

Gordana Midžan, profesorka engleskog jezika, jedna od tri žrtve masovnog ubistva koje je počinio domar gimnazije prošle nedelje sahranjena je danas u Sanskom Mostu na dan kada je trebalo da napuni 65 godina.

 

 

Njenoj sahrani je prisustvovao veliki broj građana, predstavnika društvenog života i prosvetne zajednice, kao i njeni nekadašnji učenici, preneo je portal "Avaz".

Ona je predavala engleski jezik u Opštoj gimnaziji. Da tuga bude još veća, sahrana ubijene Gordane Midžan je održana upravo na dan kad je rođena i kada je trebalo da napuni 65 godina.

 

Podsećamo, Mehmed Vukalić, domar Gimnazije u Sanskom Mostu, usmrtio je tri osobe 22. avgusta  - direktora škole Nijaza Halilovića, profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretarku škole Nisvetu Kljunić, preneo je "Avaz".

 

Posle zločina ubica je pokušao da izvrši samoubistvo ali je preživeo i operisan je u KC u Banjaluci, gde se još nalazi.

Vukalić, koji je bio zaposlen kao domar u ovoj obrazovnoj ustanovi, upao je na sastanak u školi i počeo da puca iz automatske puške. 

U trenutku pucnjave u školi su bili i učenici, ali, na svu sreću, niko nije povređen. Vukalić je ciljano tražio direktora, s kojim je, kako se tvrdi, ranije imao sukobe.

Navodno, motiv ovog zločina su nerešeni odnosi u školi. Tačnije, Vukalić je ranije bio suspendovan i protiv njega je bio pokrenut disciplinski postupak.

Istraga će pokazati šta se tačno desilo i kako je uopšte uneo automatsku pušku kalašnjikov u školu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading