UBICA IZ SANSKOG MOSTA JOŠ UVEK ĆUTI! Mehmed Vukalić i dalje nije ispitan, EVO I ZAŠTO

Autor:

Svet

24.08.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv za trostruko ubistvo u gimnaziji još uvek nepoznat policiji

UBICA IZ SANSKOG MOSTA JOŠ UVEK ĆUTI! Mehmed Vukalić i dalje nije ispitan, EVO I ZAŠTO

Foto: STRINGER / AFP / Profimedia, Dnevni Avaz, Facebook

Još nije ispitan osumnjičeni za trostruko ubistvo u Sanskom Mostu. To je potvrdio Adnan Beganović, portparol MUP Unsko-sankog kantona.

Mehmed Vukalić, domar Gimnazije u Sanskom Mostu, usmrtio je tri osobe - direktora škole Nijaza Halilovića, profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretarku škole Nisvetu Kljunić, preneo je "Avaz".

- On jeste u dobrom stanju, ali sve dok je pod hospitalizacijom on se neće ispitivati. Reč o trostrukom ubistvu, tu mora biti advokat, moraju biti zagarantovana ljudska prava - rekao je Beganović i nastavio:

Sahranjena jedna od žrtava

Ispred Hamzibegove džamije u Sanskom Mostu klanjana je dženaza sekretarici Gimnazije u Sanskom Mostu Nisveti Kljunić, koju je usmrtio domar Mehmed Vukalić.

Na dženazi je prisustvovao veliki broj njenih kolega, ali i građana Sanskog Mosta, koji su ostali u šoku nakon svirepog čina u kojem su osim Nisvete, život izgubili i direktor škole Nijaz Halilović te profesorka engleskog jezika Gordana Midžan.

Nakon dženaze njeno telo je prevezeno i ukopano na mezarju Greda.

Republika

Foto: Facebook

Komemoracija u Sanskom Mostu

Dženazu je klanjao i načelnik Sanskog Mosta Faris Hasanbegović.

Prethodno je u sali gradskog bioskopa u Sanskom Mostu održana je komemoracija za tragično stradale.

Gradski bioskop je bio prepun, a brojni prijatelji, poznanici i rodbina su došli na komemoraciju i rekli mnoge lepe reči o žrtvama monstruoznog trostrukog ubistva. Lica prisutnih su bila uplakala.

Direktor Mješovite srednje škole Sanski Most Asmir Džafić kazao je da su u velikoj boli zbog zločina koji se u školi odvio tako brzo i da dok su se okrenuli, njih troje više nije bilo.

- Vukalić je pod nadzorom policije i kada se budu uslovi stekli da po službenoj dužnosti tužilac odredi advokata i da se on može ispitati kao osumnjičena osoba, on će biti ispitan. - dodao je.

Podsećamo posle zločina ubica je pokušao da izvrši samoubistvo ali nije uspeo i operisan je u Banjaluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading