EVO KADA ĆE BITI SAHRANJENE ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA: Danas će im biti odata POSEBNA POČAST, Sanski Most zavijen u crno

Autor:

Svet

23.08.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija još istražuje motive ovog tragičnog događaja koji je potresao Sanski Most, BiH i region

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJENE ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA: Danas će im biti odata POSEBNA POČAST, Sanski Most zavijen u crno

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic, Facebook

U Sanskom Mostu je danas stupila na snagu odluka o proglašenju trodnevne žalosti zbog trostrukog ubistva u Srednjoj mešovitoj školi u tom mestu.

Sahrane ubijenih biće obavljene tokom vikenda. Za danas je zakazana komemoracija ubijenima - direktoru škole Nijazu Haliloviću, profesorki engleskog jezika Gordani Midžan i sekretarici Nisveti Kljunić. Mehmed Vukalić, koji je počinio trostruko ubistvo operisan je u UKC Republike Srpske i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

On je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo.

Republika

Foto: Facebook

Vukalić pokušao da izvrši samoubistvo nakon zločina

Policija još istražuje motive ovog tragičnog događaja koji je potresao Sanski Most, BiH i region.

Podsetimo, juče je saopšteno da je trostruki ubica iz Sanskog Mosta Mehmed Vukalić koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao da izvrši samoubistvo svestan i budan.

Marko Kantar, načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rekao je novinarima da su juče sa prostrelnom ranom grudnog koša, te povredama pluća primili pacijenta.

- Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promeniti - naveo je Kantar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading