PUCNJAVA KOD ŠKOLE "25. MAJ": Ima ranjenih!

Autor:

Svet

26.08.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.U. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija

PUCNJAVA KOD ŠKOLE "25. MAJ": Ima ranjenih!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Jedna osoba je zadobila je teške povrede u pucnjavi koja se dogodila noćas u Tuzima, u blizini Srednje mešovite škole "25. maj", saopštila je crnogorska Uprava policije.

Osumnjičeni za ovo krivično delo je priveden, a od njega je oduzet pištolj magnum 357 koji će biti veštačen u Forenzičkom centru Uprave policije.

- Istog dana u Klinički centar Crne Gore primljeno je lice sa povredama u predelu levog stopala koje su nastale usled dejstva projektila ispaljenog iz vatrenog oružja, te su mu konstatovane teške telesne povrede – prelom kostiju stopala - navodi se u policijskom saopštenju.

Povodom pucnjave, dodaju, saslušane su četiri osobe, a identifikovan je A.U. (23) za kojeg se sumnja da je upotrebio oružje.

Republika

Foto: shutterstock

Saslušane četiri osobe povodom pucnjave

A.U. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, stoji u saopštenju.

Podsetimo, Crnu Goru takođe je šokirala strašna masovna tuča u Sutomoru, koja se završila sa ozbiljnim povredama jednog mladića koji je dobio prelom lobanje.

Pripadnici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Bar, rasvetlili su krivično delo teška telesna povreda.

Protiv drugog mladića podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading