BRAT DOMARA KOJI JE UBIO TROJE U SANSKOM MOSTU U ŠOKU: "Bio je jedan od boljih, vernik, do sad nikome ništa nažao nije učinio..."

Autor:

Svet

21.08.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izvršio ovaj strašni čin, domar Mehemed Vukalić je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je preživeo.

BRAT DOMARA KOJI JE UBIO TROJE U SANSKOM MOSTU U ŠOKU: "Bio je jedan od boljih, vernik, do sad nikome ništa nažao nije učinio..."

Foto: Shutterstock, Facebook, Printscreen

Mehmed Vukalić

Jutros je Mehemed Vukalić ušao u školu u Sanskom Mostu sa oružjem i ubio direktora gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan. Ovaj nečuveni događaj šokirao je čitavu zajednicu.

Mehmedov brat, bio je duboko potresen onim što je njegov rođak učinio.

"Da. Tačno je da je reč o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vreme se nismo ni družili, ne znam što se s njim događalo," rekao je on i dodao:

"Ne znam šta mu se događalo u školi, to pitajte njih ili nekoga ko je s njim radio. On je inače bio jedan od boljih, bio je vernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam šta bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam."

Nakon što je izvršio ovaj strašni čin, domar Mehemed Vukalić je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je preživeo. 

Hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske gde je operisan i ostaje na daljem lečenju, izjavio je generalni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Đajić je dodao da su sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja krajnje preuranjene, saopšteno je iz UKC-a.

"Pacijent je prilikom prijema bio svestan i nakon dijagnostičke procedure usledio je operativni zahvat", navedeno je u saopštenju, prenosi agencija Srna.

U saopštenju je navedeno da je M. V. dovezen kolima Službe Hitne pomoći Opšte bolnice Sanski Most u Urgentni centar UKC-a Republike Srpske u 12.05 časova sa prostrelnom ranom grudnog koša.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading