KIDNAPOVANA DEVOJČICA! Sumnja se na oca deteta

Autor:

Svet

14.08.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je odmah prijavila nestanak!

KIDNAPOVANA DEVOJČICA! Sumnja se na oca deteta

Foto: Tanjug/Profimedia

Policija Crne Gore na terenu

Kidnapovanje maloletnog deteta u Crnoj Gori

U poslednjim vestima iz Crne Gore, situacija je postala ozbiljna nakon što je američka državljanka Trejsi Šenon Lin prijavila policiji da je njena maloletna ćerka Zinlea Rajan kidnapovana od strane njenog oca, Tomasa Holenbeka, sa kojim je Trejsi bila u vanbračnoj vezi.

Problemi sa granicom

Prema izveštaju, Holenbek je ilegalno prešao crnogorsko-albansku granicu sa njihovom šestogodišnjom ćerkom, te je čak zatražio pasoš za dete u američkoj ambasadi u Tirani. Ova delikatna situacija je dovela do uključivanja Interpola u potragu za nestalom devojčicom.

Reakcija ambasade i policije

Trejsi Šenon Lin je informisala nadležne organe putem Ambasade SAD u Podgorici o ovom slučaju, a reakcija nadležnih organa je promptna i ozbiljna. S obzirom na međunarodni karakter ovog slučaja, očekuje se da će saradnja između relevantnih institucija biti od ključnog značaja u rešavanju ovog pitanja.

Vanbračna veza kao okidač

Navedeni slučaj kidnapovanja deteta baca svetlo na problem vanbračnih veza i njihovog uticaja na prava i bezbednost dece. Ovaj slučaj naglašava kompleksnost međunarodnih sporova koji proizlaze iz ovakvih situacija.

Situacija sa kidnapovanjem maloletnog deteta u Crnoj Gori zahteva pažnju i delovanje nadležnih organa kako bi se dete vratilo u sigurnu okolinu. Očekuje se da će međunarodna saradnja i brza reakcija biti ključni faktori u rešavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading