UŽAS U VRTIĆU! Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu!

Autor:

Svet

09.08.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije

UŽAS U VRTIĆU! Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu!

Foto: shutterstock

Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove.

- Moj sin rekao mi je da je tražio da ide u toalet, nakon čega je dobio odgovor izlazi i zalupile su mu vrata. On je plakao i neko vreme proveo u hodniku, a zatim je uzeo svoju torbu i uplakan napustio vrtić. Stigao je do magistrale kojom je nastavio da trči, dok nisi naišli majka i drugar iz vrtiča koji ga je prepoznao. Dete je pronađemo u šok stanju, tresao se i plakao - napisala je majka jednog dečaka na društvenim mrežama.

Nakon ovog incidenta, oglasili su se nadležni iz JPU "Đina Vrbica" kojoj pripada vaspitna jedinica "Zvjezdani vrt"- Zeta.

Odmah po saznanju, menadžment je pokrenuo zakonsku proceduru kako bi utvrdio šta se desilo. Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije, prenela je RINA.

Menadžment JPU "Đina Vrbica" ovim putem iskazuje žaljenje i ističemo da smo i sami neprijatno iznenađeni ovim događajem.

- Nakon sprovedenog zakonskog postupka javnost će biti blagovremeno informisana o sprovedenoj odluci - ističe se u saopštenju.

Podsetimo, Podgoričaninu A.M. osumnjičenom da je tukao bivšu suprugu i gasio cigarete po njenom telu, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, određeno je zadržavanje do 72 sata.

Iz tog tužilaštva "Vijestima" su kazali da A.M. sumnjiče da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

- Osumnjičeni je bivšoj supruzi naneo više lakih telesnih povreda udarajući je zatvorenom šakom u predelu lica i tela i gaseći joj cigaretu na zadnjoj strani levog ramena. Navedeno lice je i ranije osuđivano za isto krivično delo - kazali su iz ODT Podgorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading