INCIDENT U BUDVI: Tivćanka napravila haos u centru grada, smesta reagovala policija, a sud je papreno oglobio

Autor:

Svet

08.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela prekršajnu prijavu, a jutros je Tivćanka oglašena krivom pred Sudom za prekršaje u Budvi.

INCIDENT U BUDVI: Tivćanka napravila haos u centru grada, smesta reagovala policija, a sud je papreno oglobio

Foto: pixabay.com

Tivćanka, A. M. (47), kažnjena je novčanom kaznom od 1.500 evra, jer je jutros, u centru Budve, omalovažavala policijske službenike.

Kako “Vijesti” saznaju, policija je podnela prekršajnu prijavu, a jutros je oglašena krivom pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Presudu je doneo predsednik Suda za prekršaje, Marko Đukanović.

Kako "Vijesti" saznaju, incident se dogodio u centru Budve, na novom kružnom toku, kada je Tivćanka prelazila ulicu.

U prijavi policije se navodi da je ona omalovažila policijske službenike D. L. i N. T. koji su bili u službenom automobilu i vršili službene aktivnosti.

Dok je prelazila pešački prelaz pokazala je srednji prst ka policajcima, koji su zaustavili auto da pređe pešački.

Podsetimo, sinoć, 7. avgusta, u Budvi došlo je do neočekivanog obrta na nastupu kontroverznog izvođača, Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica. Klub u kojem je trebalo da nastupi bio je pun, ali pevač još uvek nije izašao na binu kada je upala racija. 

Iako se spekulisalo da je razlog upada racije povezan sa samim izvođačem, navodi se da su nadležni došli kako bi proverili klub, a ne zbog Desingerice lično. Ovaj neočekivani događaj izazvao je iznenađenje među prisutnim posetiocima, ali i postao glavna tema razgovora u medijima.

Desingerica se oglasio na svom Instagram profilu i podelio sa pratiocima trenutke nakon celog haosa. Snimak je prikazivao pevača, njegove prijatelje i saradnike kako sede na terasi, dok su pored njih parkirani luksuzni automobili.

Desingerica je svojim prepoznatljivim stilom pohvalio svoj luksuzni način života i istakao bogatstvo koje okružuje njegov svakodnevni život.

- Kako ga živimo, 3 ujutru bre, gala! Evo ga poršeić, neki bmw, još jedan poršeić, ceo fazon. Kapiraš brate, prava pričica, bajo - rekao je Desingerica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading