JEZIVA SCENA NA JADRANU! Žena uzela sekiru pa krenula da udara na plaži! Nastao je HAOS, snimljena sa broda! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.08.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije objavljeno gde se tačno incident dogodio i kada

JEZIVA SCENA NA JADRANU! Žena uzela sekiru pa krenula da udara na plaži! Nastao je HAOS, snimljena sa broda! (VIDEO)

Foto: Morski TV/Printscreen

U redakciju Morskog.hr pristigao je snimak na kojem se vidi žena koja je pokušala sekirom da preseče konopac privezan za stenu, uz samu plažu.

Sve je snimljeno verovatno s plovila preko puta plaže. Nisu objavili gde se tačno incident dogodio i kada.

Na snimku se ne vidi da li je drugi kraj konopca privezan za brod, a Morski piše da je ženi dozlogrdilo protivzakonito privezivanje velikih jahti, kruzera i ostalih većih brodova za stabla i stene.

Ceo snimak možete pogledati OVDE.

- Ajde odgovori mi samo na jedno pitanje, od čega si luda? - govori muški glas, verovatno s broda, koji je privezan za stene.

"Ovo je protivzakonito"

- Ovo je protivzakonito - viče žena, na šta je muški glas prekida: "Ovo je zakonito, a ti nemaš pojma. I ovo ti ide sad na policiju, a za ovo ćeš platiti štetu, jesi čula? Ja plaćam porez ovoj državi, plaćam koncesiju, a šta ti radiš? Ajde, vrati se u Vrapče, ludo jedna luda. Uništavaš privatnu imovinu.

- Vi ste već prijavljeni - odgovara mu žena.

Kako piše Morski.hr, iako ženi nije dozvoljeno da lupa sekirom po steni, uništava nečiju imovinu i da odvezuje plovilo, čime ugrožava sigurnost i plovila i putnika, treba reći da ne postoji koncesija ili porez koji dozvoljava privezivanje velikih brodova za stene i stabla.

Naime, Pravilnik o plovidbi unutrašnjim vodama u član 7.04, stavu 3, jasno nalaže da je "zabranjeno vezivati se ili povlačiti se uz pomoć stabala, klinova, ograda, graničnog kamenja, stubova, gvozdenih stubova ili dasaka i sličnih objekata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading