NEZAPAMĆEN UŽAS! Muškarac se namerno autom zakucao u betonsku ogradu kako bi UBIO ŽENU KOJA JE BILA S NJIM!

Autor:

Svet

24.07.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici sprovode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, poručili su iz policije

NEZAPAMĆEN UŽAS! Muškarac se namerno autom zakucao u betonsku ogradu kako bi UBIO ŽENU KOJA JE BILA S NJIM!

Foto: Shutterstock

Policijska uprava vukovarsko-sremska objavila je u sredu da su 23. jula u 16,22 sati primili dojavu o saobraćajnoj nesreći na južnoj vinkovačkoj obilaznici kod skretanja za Jarminu u Hrvatskoj.

- Uviđajem saobraćajne nesreće je utvrđeno kako je 23. jula oko 16 sati, 57-godišnjak, upravljajući sopstvenim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka putem D-46 u Vinkovcima u smeru Ivankova, udario vozilom u zaštitnu betonsku ogradu. Vozač i 51-godišnja suvozačica prevezeni su u OŽB Vinkovci, gde je utvrđeno kako je vozač teže, a suvozačica lakše povređena - javili su iz policije.

Ali, naknadno su poslali dopunu vesti iz koje proizilazi da se vozač namerno autom zabio u betonski zid kako bi ubio ženu koja je bila s njim u autu.

- Do sada prikupljenim saznanjima, utvrđena je sumnja kako je 57-godišnjak 23. jula oko 16 sati s namerom uzrokovao saobraćajnu nesreću na putu D-46 u Vinkovcima te tako počinio pokušaj krivičnog dela Teško ubistvo ženske osobe iz članka 111.a Kaznenog zakona na štetu bliske osobe - 51-godišnje suvozačice. Osumnjičeni je pod nadzorom policije.

Policijski službenici sprovode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, poručili su iz policije.

Ranije su rekli i da obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading