HOROR U SLAVONSKOM BRODU, MLADIĆ PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI! Njegov ubica izboden, bore mu se za život

Autor:

Svet

08.08.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čuo sam da neko zove upomoć, vrata su otvorena, dečak leži sav krvav..."

HOROR U SLAVONSKOM BRODU, MLADIĆ PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI! Njegov ubica izboden, bore mu se za život

Foto: Tanjug

Policijska uprava brodsko-posavska primila je juče u 11.28 sati dojavu o povređenim osobama u Slavonskom Brodu. Jedan muškarac je preminuo, a drugi je prebačen u bolnicu, a obojica su rođeni 1993. godine. Na lice mesta upućeni su policijski službenici i osoblje Hitne medicinske pomoći koji su ukazali pomoć muškarcu koji je u međuvremenu preminuo i muškarcu koji je prevezen u bolnicu.

U zajedničkoj saradnji policijskih službenika i Županijskog državnog tužilaštva nastavlja se dalji rad i kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja bitnih činjenica i okolnosti navedenog događaja, saopšteno je iz Policijske uprave brodsko-posavske. 

Stanovnike Slavonskog Broda uznemirili su povici, a komšije su mladiće ugledale samo sat vremena ranije.

"Čuo sam da neko zove upomoć, nemam pojma ko je, šta je, izlazim, vrata su otvorena, dečak leži sav krvav...", rekao je jedan od meštana Slavonskog Broda, ispred čije kuće se desio incident.

Najnovije informacije iz Hrvatske kažu da su mladići od ranije poznati policiji, a njihov sukob dovodi se u vezu sa drogom.

"Sinoć su njih dvojica pili u kafiću u komšiluku, gde su i pre znali da navrate. Bili su vidno pijani ili drogirani, odnosno pod uticajem nekog opijata, ali i inače su oni po naselju bili poznati kao problematični, naročito ubijeni", rekao je jedan od meštana koji je insistirao da ostane anoniman. 

"On je od ranije poznat policiji, klošario je okolo na biciklu i bavio se uglavnom pljačkama i drogom. Stanovao je u jednoj od onih kućica za železničare prekoputa TOB-a, a obijao je porodične kuće u potrazi za novcima kojima bi finansirao svoju zavisnost, a zbog koje je verojatno i došlo do razmirica", za 035portal.hr dodao je sused.

Iz izvora bliskih slavonskobrodskoj bolnici portal Index.hr je saznao da je ubica A.I. (1993.) dovezen na hitni prijem s teškim povredama. Između ostalih zadobivenih rana, probijena mu je i jetra, a prisutni su i tragovi alkohola u krvi. Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, borba za njegov život još uvijek traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading