IZVOR ZARAZE U NAJAVI! TRI MOMKA NAPRAVILA HAOS U STANU! Pljušte komentari: "Osećam smrad preko ekrana" (VIDEO)

Autor:

Svet

06.08.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci koji su letovali u Budvi ostavili su uništen stan, a snimak je završio na društvenim mrežama

IZVOR ZARAZE U NAJAVI! TRI MOMKA NAPRAVILA HAOS U STANU! Pljušte komentari: "Osećam smrad preko ekrana" (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/Greška generacije

Poslednjih dana, na društvenim mrežama se proširio snimak stana u Budvi, koji je izazvao veliku pažnju i šokirao mnoge korisnike.

Na snimku se vidi nered i haos, sa smećem rasutim po svim prostorijama, garderobom naslaganom na neuredan način i kupatilom u izuzetno lošem stanju.


Jedan od najuočljivijih detalja na snimku je gomila smeća koja je rasuta po stanu. Očigledno je da nijedna stvar nije sklonjena na svoje mesto, a prostor izgleda potpuno neuredno i neorganizovano. Ovakav prizor izaziva nelagodu i postavlja pitanje o odgovornosti i higijeni.

Pored smeća, garderoba je još jedan problematičan deo stana. Odeća je naslagana na neuredan način, a prostor izgleda kao da nije održavan duži vremenski period.

 

Snimak kupatila otkriva zastrašujuće stanje higijene. Kupatilo je prepuno prljavštine i nereda, razbacanih ubrusa po pločicama.

Ovakvo zapušteno kupatilo može biti izvor različitih bolesti i infekcija, te ukazuje na potrebu za hitnim čišćenjem i održavanjem higijene.

Foto: X/Printscreen/@stefidzax

Nered u toaletu

Snimak stana u Budvi je podigao mnogo prašine na društvenim mrežama i postao predmet diskusije o odgovornom ponašanju i održavanju higijene u svakodnevnom životu.

Klip u čijem komentaru piše: "Čekaju mamu da dođe i sredi", praćen je komentarima: "Kako neko može toliko da bude nesposoban", "U društvu mora uvek da bude jedan civilizovan i da kaže ostalima ajmo da sredimo malo gajbu stižu ribe kasnije, ali ako su sva tri majmuna, onda nema vajde", "Mamini sinovi", "Osećam smrad preko ekrana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading