MANIJAK (33) UHAPŠEN U TRŽNOM CENTRU! Ženama radio JEZIVE stvari na javnom mestu! Sreća da ga je uočio policajac u civilu!

Autor:

Svet

04.08.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u subotu privela 33-godišnjaka

MANIJAK (33) UHAPŠEN U TRŽNOM CENTRU! Ženama radio JEZIVE stvari na javnom mestu! Sreća da ga je uočio policajac u civilu!

Foto: shutterstock

Manijak

Zbog pokušaja da mobilnim telefonom snima ženske osobe ispod suknje, policija je u subotu privela 33-godišnjaka sa ostrva Pag.

On je oko 13 sati u jednom tržnom centru u Pagu pokušao u više navrata gurnuti mobilni telefon ispod suknje nekoliko žena kako bi ih snimio, ali je njegovo voajersko ponašanje uočio jedan policajac koji nije bio na dužnosti i koji se slučajno zatekao u prodavnici.

Čim je video šta ovaj radi, nazvao je svoje kolege koji su brzo došli i uhapsili 33-godišnjaka.

Priveden je uz prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odnosno naročito drsko i nepristojno ponašanje i tokom nedelje trebalo bi da bude izveden pred sudije za prekršaje koji će mu odrediti kaznu, piše Zadarski.hr.

Podsetimo, pripadnici Obalske straže Republike Hrvatske aktivno su uključeni u potragu za mladićem koji je nestao u akvatorijumu Maunskog kanala, na lokaciji Mandre na ostrvu Pag.

Potraga je pokrenuta na zahtev Nacionalnog centra za usklađivanje traganja i spasavanja na moru Rijeka, a pripadnici su angažovali brzi gumeni čamac GB-201 Modrulj 1 u naporima da pronađu nestalog kupača.

Ministarstvo odbrane Hrvatske je izvestilo da je Nacionalni centar za usklađivanje traganja i spasavanja na moru Rijeka zatražio pomoć Obalske straže u traganju za nestalim kupačem. 

Policija na Pagu osumnjičila je 25-godišnjeg hrvatskog državljanina za nanošenje teške telesne povrede, javlja Index.hr.

Iz PU zadarske kažu da se on sumnjiči da je u blizini plaže Katarelac, fizički napao i povredio 25-godišnjeg stranog državljanina koji se prethodno neprimereno ponašao ispred ugostiteljskog objekta iz kog se udaljio.

Index je razgovarao s posetiocem festivala Dropzone na Zrću koji je svedočio o napadu. Ispričao je da je video osmoricu pripadnika obezbeđenja koji su brutalno mlatili čoveka ispred noćnog kluba Noa.

Nikako to nisu radili da smire situaciju, već suprotno, hteli su da ga povrede, rekao je svedok. Sledeće je video da su ta osmorica odvela napadnutog čoveka na kraj plaže Katarelac. Kaže da ne zna šta se dalje dešavalo.

Rekao je i da je obezbeđenje sa Zrća, a ne sa festivala Dropzone na kom je on bio. Na snimku koju je Index dobio vidi se kako više muškaraca brutalno tuče jednog.

Na majicama koje obezbeđenje nosi vidi se ime firme za obezbeđenje, a glasi - Imperator Security. Index je pokušao da dobije nekoga iz te firme i na dva različita broja javio se muški glas i rekao da su pogrešili broj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading