TEŠKO BOLESNA MAMA MARINA OSTALA SAMA! Igor (32) seo na motor, poveo sina jedinca (9), poginuli na krivini! Jezivi detalji nesreće!

Autor:

Svet

03.08.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je mališan imao zaštitnu kacigu na glavi, što je potvrdila i policija u svom saopštenju, nije mu bilo spasa

TEŠKO BOLESNA MAMA MARINA OSTALA SAMA! Igor (32) seo na motor, poveo sina jedinca (9), poginuli na krivini! Jezivi detalji nesreće!

Foto: Shutterstock

Motocikl

Opština Veliko Trojstvo zavijena je u crno. Sinoć malo posle 19 sati, dva srca su prestala da kucaju u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kegljevcu.

Igor P. (32) bez položenog vozačkog ispita i bez kacige na glavi seo je na neregistrovani motocikl i u smrt poveo svog sina jedinca, Krunu (9) koji je za mesec dana trebalo da krene u 4. razred Osnovne škole Veliko Trojstvo.

Iako je mališan imao zaštitnu kacigu na glavi, što je potvrdila i policija u svom saopštenju, nije mu bilo spasa. U krivini je njegov tata izgubio kontrolu nad upravljačem i zaleteo se u automobil iz suprotnog smera. Smrt je bila trenutna, kažu u policiji.

Kako prenosi mojportal.hr, selo je bukvalno zanemelo. Za malenog Krunu imaju samo reči hvale.

Glumio u opštinskoj manifestaciji

- Bio je jako bistar i divan dečak. Veseo, znatiželjan i pristojan. Za Đurđevo je glumio u opštinskoj manifestaciji petlića, svi su ga hvalili. Strašan gubitak za ceo naš kraj - rekao je jedan od Velikotrojšćana koji je poznavao poginule.

Otac Igor je, kaže, voleo brzu vožnju, a u poslednje vreme često su ga viđali na motoru, ali i u kabrioletu kako vozi selom. I ovoga puta je odlučio da se provoza selom, ni ne sluteći da će mu to biti poslednja vožnja…

Da stvar bude još gora, Kruno je bio jedino dete u porodici. Nakon gubitka životnog partnera i sina, majka Marina ostala je sama.

Bolesna majka

- Predivna žena. Pametna i vredna. Obožavala je svog Krunu. Svuda su išli zajedno, putovali… Dao joj Bog snage da izdrži sve što ju je snašlo. Situacija je tim teža što boluje od karcinoma. Nedavno je bila na operaciji, a sada čeka hemoterapije. Koliko sam čuo, i poginuli Igor je bio bolestan - priča meštanin tužne detalje iz, u samo jednom trenutku, razorene porodice.

Jedan od komšija kaže kako je mali Kruno godinu i po trenirao fudbal u lokalnom fudbalskom klubu. I sinoć je trebalo da bude na treningu i to baš u vreme kada se nesreća dogodila.

- Taman na kraju smo čuli hitnu kako juri selom, a ubrzo i šta se dogodilo. Igor je imao tumor. Čekao je taman neke nalaze, tako mi je rekao... Inače je bio jako odgovoran roditelj - istakao je i spomemuo kako je osim porodice Plazek još jedna porodica zavijena u crno. I to ona u čiji se auto zaleteo nesretni Igor s motorom.

Iz suprotnog smera naišao je automobil kojim je upravljao jedan od lokalnih vatrogasaca. Kažu da nikako nije mogao izbeći sudar jer je Igor sekao krivinu i direktno se zaleteo u njega.

- Žao mi je i njega jer će ceo život pamtiti taj jezivi događaj - zaključuje.

Iz Opštine Veliko Trojstvo putem društvenih mreža izrazili su saučešće porodici.

- Zatekla nas je tužna vest koja je rastužila celu Opštinu Veliko Trojstvo. Izražavamo svoje najiskrenije saučešće zbog vašeg nenadoknadivog gubitka. Počivali u miru Božjem - poručuju iz Opštine.

 

(Republika/Mojportal.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading