STRAVIČNA TRAGEDIJA NA PUTU! Otac (32) i sin poginuli na motoru! Došlo do direktnog sudara! Objavljeni JEZIVI detalji nesreće

Autor:

Svet

03.08.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (32) je u krivini izgubio kontrolu nad motociklom zbog čega je došlo do pada i klizanja motocikla po kolovozu

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA PUTU! Otac (32) i sin poginuli na motoru! Došlo do direktnog sudara! Objavljeni JEZIVI detalji nesreće

Foto: shutterstock

Ilustracija

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska objavila je detalje saobraćajne nesreće u mestu Kegljevac nedaleko od Bjelovara, a u kojoj su poginule dve osobe, muškarac i dete.

Muškarac (32) je bez položenog vozačkog ispita vozio neregistrovani moticikl na kojem je prevozio dete.

Nakon što je izgubio nadzor nad motociklom, došlo je do sudara sa privatnim autom.

- Juče, 2. avgusta, oko 19,20 sati 32-godišnjak je pre sticanja prava na upravljanje upravljao neregistrovanim i neosiguranim motociklom kroz Kegljevac pri čemu se kao putnik na motociklu nalazilo dete. 32-godišnjak je u krivini izgubio kontrolu nad motociklom zbog čega je došlo do pada i klizanja motocikla po kolovozu pa je motocikl udario u prednji deo privatnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smera.

U trenutku saobraćajne nesreće vozač motocikla nije koristio zaštitnu kacigu dok je dete putnik na motociklu koristilo zaštitnu kacigu. U nesreći su na mestu događaja smrtno stradali 32-godišnji vozač motocikla i dete putnik na vozilu. Uviđajem na mestu događaja rukovodila je zamenica županijskog državnog tužioca u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalih osoba - piše u saopštenju policije, preneo je Danas.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading