MLADIĆ (17) IZAZVAO TEŠKU TRAGEDIJU! Zakucao se autom u stub, u smrt poslao devojku (17), troje u teškom stanju!

Autor:

Svet

27.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka je danas od posledica udesa preminula! Za troje je neizvesna sudbina!

MLADIĆ (17) IZAZVAO TEŠKU TRAGEDIJU! Zakucao se autom u stub, u smrt poslao devojku (17), troje u teškom stanju!

Foto: Shutterstock

Zbog počinjenog krivičnog dela, izazivanja saobraćajne nesreće u saobraćaju protiv 17-godišnjeg vozača, koji je trenutno u bolnici, biće preduzete odgovarajuće mere

Od posledica povreda, nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao maloletnik (17), u KBC-u Sestre milosrdnice danas je preminula 17-godišnja devojka, troje maloletnika je lakše, a jedan teže povređen u toj nesreći, izvestila je Policijska uprava zagrebačka.

U nesreći, koja se dogodila jutros oko 4.10 sati, povređena su četiri maloletna putnika i sam vozač, a lekarska pomoć im je pružena u Klinici za dečje bolesti Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Utvrđeno je da su tri putnika, 16-godišnjak, 17- godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše povređeni, dok su teško povređeni 17-godišnjak i 17-godišnjakinja. Od posledica povreda, 17-godišnja je devojka nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće, u 10.35 sati, preminula u KBC Sestre milosrdnice, navodi policija, prenosi Index.

Nesreća se dogodila u Susedgradu, na Aleji grada Bolonje, izazvao ju je maloletni vozač (17), pre nego što je stekao pravo upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije. Dok je vozio automobil marke Renault, zagrebačkih registarskih oznaka u organizmu je imao 1.21 g/kg alkohola.

Sleteo s kolovoza i udario u stub

Dolaskom do raskrsnice s ulicom Davora Bašića brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju, zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, sleteo s kolovoza, a potom na meki teren, nakon čega je naleteo na stub javne rasvete, saopštila je PU zagrebačka.

Zbog počinjenog krivičnog dela, izazivanja saobraćajne nesreće u saobraćaju protiv 17-godišnjeg vozača, koji je trenutno u bolnici, biće preduzete odgovarajuće mere i podneta krivična prijava Opštinskom državnom tužilaštvu u Velikoj Gorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading