PRONAĐENA BEBA U KONTEJNERU! Horor: Radnici čistoće praznili smeće i ugledali UGUŠENO NOVOROĐENČE!

Autor:

Svet

01.08.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt je bila nasilna, dete je rođeno živo!

PRONAĐENA BEBA U KONTEJNERU! Horor: Radnici čistoće praznili smeće i ugledali UGUŠENO NOVOROĐENČE!

Foto: pexels.com

Beba

Smrt novorođene bebe koja je 8. juna pronađena u kontejneru u Bugojnu uzrokovana je nasiljem, potvrđeno je za Avaz iz Tužilaštva Srednjobosanskog kantona.

Beba je rođena živa

Obdukcijom je utvrđeno da se radi o ženskom novorođenčetu.

Novorođenče žensko rođeno je živo. Smrt je bila nasilna i nastala je direktno od zastoja - navedeno je u odgovoru Tužilaštva SBK Avazu, koji je potpisala portparolka Ernesa Beganović.

Ovaj slučaj je potresao celu Bosnu i Hercegovinu. Telo bebe pronašli su radnici PUK "Čistoća” prilikom odnošenja smeća i pražnjenja kontejnera, a nakon toga je pokrenuta opsežna potraga za majkom novorođenčeta.

Istragom je utvrđeno da porođaj nije obavljen u zdravstvenoj ustanovi, navelo je Tužilaštvo SBK.

Majke nema

Takođe je potvrđeno da majka usmrćene bebe još nije pronađena.

- Tužilaštvo sprovodi intenzivne istrage radi utvrđivanja identiteta majke, a u tom pravcu je izdato više naloga tužilaštva i suda, a za nekoliko žena koje bi se mogle dovesti u vezu sa ovim slučajem naloženo je DNK veštačenje - navedeno je u njenom odgovoru.

Slični slučajevi ranije

Podsećanja radi, Tužilaštva je potvrđeno da još nije riješen slučaj mrtve bebe čije je tijelo pronađeno 5. septembra 2021. godine ispod mosta u Bugojnu. U navedenom slučaju izdato je više naloga Tužilaštva i suda.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading