MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen muškarac (62) zbog polnog uznemiravanja maloletne osobe!

Autor:

Svet

19.07.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen muškarac (62) zbog polnog uznemiravanja maloletne osobe!

Foto: shutterstock

Kolašinska policija je izvršila hapšenje M.C. (62) zbog sumnje da je počinio seksualno uznemiravanje maloletne osobe, saopštio je MUP Crne Gore.

Osumnjičeni je lišen slobode po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu i priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Reakcija MUP Crne Gore

MUP Crne Gore je brzo reagovao na slučaj seksualnog uznemiravanja maloletne osobe i sproveo akciju hapšenja osumnjičenog.

Ova akcija pokazuje odlučnost i predanost crnogorskih vlasti u borbi protiv seksualnog nasilja, posebno kada su u pitanju maloletne osobe.

Značaj hapšenja osumnjičenog

Hapšenje osumnjičenog za seksualno uznemiravanje maloletne osobe ima veliki značaj za zaštitu dece i osnaživanje njihovih prava.

Ova akcija šalje snažnu poruku da se takvi zločini neće tolerisati i da će počinioci biti privedeni pravdi.

Zakonske posledice

Prema crnogorskom zakonodavstvu, seksualno uznemiravanje maloletne osobe smatra se ozbiljnim krivičnim delom koje nosi teške posledice za počinioca.

Pravosudni sistem Crne Gore će sprovesti odgovarajuće mere kako bi osigurao da osumnjičeni bude adekvatno procesuiran i da bude odgovoran za svoja dela.

Zaštita maloletnih osoba

Hapšenje osumnjičenog je važan korak ka zaštiti maloletnih osoba od potencijalnih zlostavljača i šalje snažnu poruku da društvo stoji u odbrani njihovih prava.

Ova akcija takođe podstiče javnu svest o značaju prijavljivanja sličnih incidenata i pružanja podrške žrtvama seksualnog nasilja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading