ŠOK DETALJI! EVO KO JE ŠMRK KOJI JE DANAS UHAPŠEN: Nije mu prvi put, evo za šta se sve tereti

Autor:

Svet

25.07.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova advokatica tvrdi da on nije učestvovao u tuči i da mu je određeno zadržavanje od 24 sata

ŠOK DETALJI! EVO KO JE ŠMRK KOJI JE DANAS UHAPŠEN: Nije mu prvi put, evo za šta se sve tereti

Foto: youtube.com/avaz tv

Zbog tuče u Sarajevu danas je uhapšen Admir Arnautović Šmrk sa još četiri osobe.

Prema nezvaničnim informacijama Avaza, on je pretukao državljanina Ujedinjenih Emirata, koji je iz Dubaija.

Njegova advokatica Alena Begović tvrdi da on nije učestvovao u tuči i da mu je određeno zadržavanje od 24 sata.

Nije okončana istraga

Inače, Admir Arnautović Šmrk se spominjao se ranije spominjao u javnosti kao menadžer Jale Brata i Bube Corellija te je otac repera Inasa, o čemu smo već pisali.

On se u toku 2022. i 2023. godine nalazio devet meseci u pritvoru tokom istrage Tužilaštva BiH, a kasnije su mu izrečene mere zabrane. Ova istraga do danas nije okončana.

Tužilaštvo je tada navelo da se sumnja da je Arnautović, koji se tereti za organizirani kriminal i neovlašćeni promet opojnih droga, novcem dobijenim izvršenjem krivičnih dela kupovao nekretnine, automobile i koristio ih u poslovnim tokovima.

Sky aplikacija

Šmrk se sumnjiči da je u periodu od polovine 2019. do danas na teritoriji BiH, Srbije, Hrvatske, Austrije, Nemačke, Holandije, Belgije, Španije, Južne Amerike, Crne Gore, Švajcarske, Slovenije, iako je znao da se radi o opojnoj drogi, kao i da nema odobrenje nadležnog organa za nabavku, kupovinu, držanje i prodaju opojnih droga, organizovao međunarodnu kriminalnu grupu koja se kontinuirano bavila neovlašćenim prometom opojnih droga kokain, kanabis i spid.

Arnautović je uhapšen u sklopu istrage o Sky aplikaciji, a on i članovi njegove grupe imali su zaštićene kodove, kako bi dogovarali kriminalne aktivnosti, tvrdi Tužilaštvo BiH.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading