DRAMA NA AERODROMU: PUTNIKU STALO SRCE! Medicinska sestra ga oživela!

Autor:

Svet

20.07.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživljavala ga dok nije stigla Hitna pomoć

DRAMA NA AERODROMU: PUTNIKU STALO SRCE! Medicinska sestra ga oživela!

Foto: Shutterstock

Jedan turski državljanin koji je stigao iz Istanbula na aerodrom u Podgorici doživeo je dramatičan trenutak kada mu je srce stalo. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji zemaljske stjuardese (medicinske sestre) Sneže Magoč, život mu je spašen.

Sneža Magoč, zaposlena na aerodromu u Podgorici, tri puta je danas oživela ovog putnika, čiji identitet nije otkriven, dok nije stigla hitna pomoć. Viša savetnica direktora Aerodroma Crne Gore, Biljana Knežević, istakla je herojski podvig Sneže Magoč na društvenoj mreži i pohvalila njenu hrabrost i brzu reakciju.

 

 


Ovaj događaj je još jedan primer koliko je važno da osoblje aerodroma bude obučeno za hitne situacije i da poseduje veštine neophodne za pružanje prve pomoći.

Putnici i zaposleni na aerodromu izrazili su veliko divljenje Sneži Magoč, nazivajući je pravom heroinom. Njena hrabrost i brza reakcija su zaslužile brojne pohvale i priznanja.

Hitne situacije poput ove pokazuju koliko je važno da osoblje aerodroma bude spremno da odgovori na iznenadne medicinske probleme putnika i da pruži neophodnu pomoć dok ne stigne hitna ekipa.

 

 

Sneža Magoč je svojom odlučnošću i veštinom spašavanja života pokazala koliko je bitno da osoblje aerodroma bude obučeno za pružanje prve pomoći. Njena brza reakcija i hrabrost su bile presudne u spašavanju života turskom državljaninu. Ova hrabra medicinska sestra zaslužuje svako priznanje za svoj podvig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading