NA MILA ĐUKANOVIĆA SE SPREMA ATENTAT? Bivši predsednik CG izneo šokantnu informaciju, crnogorska policija kaže da nema saznanja o tome!

Autor:

Svet

13.07.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorsim medijima je rečeno da je on dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i da je sa tom informacijom upoznao državne organe.

NA MILA ĐUKANOVIĆA SE SPREMA ATENTAT? Bivši predsednik CG izneo šokantnu informaciju, crnogorska policija kaže da nema saznanja o tome!

Foto: Tanjug-AP

Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović obavestio je nadležne organe u Crnoj Gori da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, preneli su danas podgorički mediji.

Iz Uprave crnogorske policije kasno sinoć za "Vijesti" je rečeno da policijski organi ne raspolažu podacima koji bi ukazivali na planirane aktivnosti koje bi bile usmerene na ugrožavanje bezbednosti bivšeg predsednika Mila Đukanovića.

Izvor blizak Đukanoviću rekao je da ga je visoki strani vojni zvaničnik na dužnosti na KiM upozorio da "organizovana kriminalna grupa iz jedne susedne zemlje navodno planira da izvrši atentat u sprezi sa bezbednosnim službama druge susedne zemlje".

 
Iz Đukanovićeve kancelarije, na pitanje da li je ga je bilo ko iz bezbednosnog sektora obavestio da mu je ugrožena bezbednost, "Vijestima" je rečeno da je on dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i da je sa tom informacijom upoznao državne organe.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u Slovačkoj dogodio se pokušaj atentata na Roberta Fica u mestu Handlova, gde je Fico došao na neformalni sastanak sa članovima Vlade.

Posle sastanka je izašao na ulicu i prišao improvizovanoj ogradi gde su ga čekali sugrađani, a među njima i atentator, Juraj Cintula.

Cintula je iskoristio katastrofalnu procenu obezbeđenja Fica i iz džepa je izvukao pištolj opalivši šest puta ka slovačkom premijeru.

Pravo je čudo kako je tom prilikom Fico uspeo da preživi.

Cintula se posle branio rečima da nije želeo da ubije premijera već samo da "na ovaj način iskaže neslaganje s njegovom politikom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading