UBICI RODITELJA IZ SLAVONSKOG BRODA ODREĐEN PRITVOR: Ukoliko ga osude, ne gine mu TEŠKA ROBIJA, evo koliko godina!

Autor:

Svet

22.06.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ubistvo je šokiralo lokalnu zajednicu i izazvalo veliku pažnju kako hrvatske tako i javnosti u regionu

UBICI RODITELJA IZ SLAVONSKOG BRODA ODREĐEN PRITVOR: Ukoliko ga osude, ne gine mu TEŠKA ROBIJA, evo koliko godina!

Foto: Tanjug

Hrvatske vlasti su saopštile da je muškarcu koji se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio svoje roditelje u Slavonskom Brodu određen jednomesečni istražni zatvor.

Istražni sudija Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Mile Soldo, izjavio je da ukoliko bude optužen, osumnjičeni može da dobije kaznu i do 50 godina, zavisno od rezultata istrage i psihijatrijskog veštačenja.

Osumnjičeni je u petak ispitan u tužilaštvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u porodičnoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76). Nažalost, roditelji su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta.


Prema izjavama istražnih organa, tragedija se dogodila u porodičnoj kući osumnjičenog u Slavonskom Brodu. Još uvek nema informacija o motivima ovog strašnog zločina, ali istražitelji sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Ovo ubistvo je šokiralo lokalnu zajednicu i izazvalo veliku pažnju javnosti.

Istražitelji će pažljivo analizirati sve dokaze i svedočenja kako bi rekonstruisali tok događaja i utvrdili motiv osumnjičenog.

Takođe, planirano je i psihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo osumnjičenikovo psihičko stanje u trenutku zločina.

Očekuje se da će istraga pružiti odgovore na mnoga pitanja koja su izazvala veliku zabrinutost u javnosti.

Reakcija lokalne zajednice

Ovo ubistvo je izazvalo veliku potresenost među stanovnicima Slavonskog Broda. Čitava zajednica je u šoku zbog ovog događaja, a mnogi izražavaju saučešće porodicama žrtava.

Građani se nadaju da će istraga pružiti pravdu i da će osumnjičeni biti adekvatno kažnjen ukoliko se dokaže njegova krivica.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading