OVO JE ČOVEK KOJI JE U SLAVONSKOM BRODU BRUTALNO UBIO RODITELJE! Pogledajte šta je imao na DESNOJ ruci tokom privođenja (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

22.06.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom za ubistvo roditelja sledi istražni zatvor u trajanju mesec dana

OVO JE ČOVEK KOJI JE U SLAVONSKOM BRODU BRUTALNO UBIO RODITELJE! Pogledajte šta je imao na DESNOJ ruci tokom privođenja (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Danas je u Slavonskom Brodu sudiji istrage priveden muškarac kojeg se sumnjiči da je hladnim oružjem prekjuče ubio svoje roditelje.

Tokom privođenja imao je zavoj na desnoj ruci, a nakon ispitivanja mu je određen jednomesečni istražni zatvor.

Sudiji istrage priveden muškarac koji se sumnjiči da je ubio roditelje

Osumnjičenom za ubistvo roditelja sledi istražni zatvor u trajanju mesec dana, ako bude optužen može dobiti i do 50 godina, zavisno šta će reći istraga, odnosno psihijatrijsko veštačenje, izjavio je novinarima danas sudija istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo, prenosi Index.hr.

Fotografiju i video privođenja ubice možete pogledati OVDE.

Hladnim oružjem ubio oca i majku

Osumnjičeni je tokom petka ispitan u Županijskom državnom tužilaštvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u porodičnoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76).

Roditelji su od zadobijenih povreda preminuli na mestu.

U jučerašnjem saopštenju ŽDO Slavonski Brod stoji da će Državno tužilaštvo podneti sudiji istrage Županijskog suda predlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog jer je zatvor nužan zbog neometanog odvijanja postupka za krivično delo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, kod kojeg su okolnosti počinjenja krivičnog dela posebno teške.

Komšije u šoku!

Komšije su u šoku, skoro niko ne izlazi iz svojih kuća, samo povremeno pogledaju kroz prozor, nisu spremni ništa komentarisati.

- Ne bih ja ništa govorila, osim da smo sa osumnjičenim imali dosta problema. Ti se ljudi nisu ni sa kim družili. On je maltretirao okolo sve komšije, smetali su mu psi, mačke, sve životinje, vikao je da ne može od njih spavati. Bilo nas je strah, zbog njega sam prestala držati svinje, jer se žalio da mu to smrdi. Jako mi je žao što se to dogodilo i u velikom sam šoku – rekla je jedna od prvih komšinica, dodavši da se ubijena ponekad znala požaliti kako joj je sin bolestan te da ga ne može nagovoriti da ide da se leči.

- U porodici im je umro jedan sin od karcinoma, koliko znam i ubijeni čovek bolovao je od karcinoma.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni nije živeo sa roditeljima, već na kraju ulice, ali je često dolazio u kuću roditelja i navodno je bio staratelj majci koja je bolovala od šizofrenije.

- U utorak sam sedeo na ogradi nedaleko od kuće njegovih roditelja, prošao je pored mene, pozdravio sam ga, ali se on na to nije osvrtao. Sat, dva pre nego se strašno ubistvo dogodilo bio sam ovde i čuo sam neku galamu koja je dolazila iz dvorišta. No, nije bilo moje da idem tamo da vidim šta se događa, otišao sam i tek sam kasnije sam saznao šta se dogodilo, prosto da čovek ne veruje – rekao je Ilija Bartolović.

Za sad nije poznato zbog čega je sin ubio roditelje, niti na koji ih je način usmrtio, pretpostavlja se da je reč o hladnom oružju. Pošto u tu kuću skoro niko nije dolazio pretpostavlja se da je ubica sam pozvao policiju i prijavio zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading