MRTAV PIJAN VOZIO PO PUTU: Kad ga je policija zaustavila, imala je šta da vidi

Autor:

Svet

10.06.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je momentalno isključen iz saobraćaja

MRTAV PIJAN VOZIO PO PUTU: Kad ga je policija zaustavila, imala je šta da vidi

Foto: Tanjug/AP

U hrvatskoj Varaždinskoj županiji policija je zaustavila muškarca starog 33 godine koji je vozio bicikl sa 4,27 promila alkohola u krvi.

Policija je navela da je muškarac zaustavljen i isključen iz saobraćaja u 11 sati u Svibovcu Podravskom, kao i da mu je izdato obaveštenje o počinjenom prekršaju, prenosi Indeks.

U Varaždinskoj županiji se preko vikenda dogodilo 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba povređeno.

U istom periodu zabeleženo je 287 prekršaja, a njih 69 se odnosi na vožnju nepropisnom brzinom, 48 na nekorišćenje pojasa i po 20 na vožnju pod uticajem alkohola i nepropisno korišćenje mobilnog telefona.

Inače, policija Slovenije uhapsila je pre tri nedelje državljanina Albanije koji je u alkoholisanom stanju prevozio u kamionu 27 državljana Turske, među kojima je devetoro dece, koji su ilegalno stigli u Sloveniju.

Policija je juče u opštini Pivka zaustavila vozilo kojim je upravljao Albanac starosti 34 godine koji nije imao ispravnu vozačku dozvolu, a na alkotestu je utvrđeno da je imao 0,52 miligrama alkohola po litru izdahnutog vazduha, prenosi STA.

Iz policije je navedeno da je za tablice na kamionu utvrđeno da su ukradene. Vozilo je oduzeto i biće podignuta optužnica zbog kršenja saobraćajnih propisa.

Istraga o nezakonitom prelasku granice i drugim potencijalnim prekršajima je u toku.

Ima i mnogo gorih stanja pijanstava za volanom na Balkanu od ovog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading