UZBUNA U OSNOVNOJ ŠKOLI, RODITELJI PREPLAŠENI! Učenik pretio smrću vršnjacima! "Mama, ubiće me, na spisku sam"

Autor:

Svet

16.06.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ceo slučaj uključena je i policija, ali zbog osetljivosti situacije i činjenice da su u pitanju maloletnici, nisu u mogućnosti da daju nikakve informacije

UZBUNA U OSNOVNOJ ŠKOLI, RODITELJI PREPLAŠENI! Učenik pretio smrću vršnjacima! "Mama, ubiće me, na spisku sam"

Foto: Shutterstock

U osnovnoj školi u Otočcu u strahu su i roditelji i deca. Naime, mališani su preplašeni, a neki i strahuju za svoje živote radi učenika koji maltretira decu i preti da će u školu doći s pištoljem. 

- Sin mi je došao i govori: Mama, on će mene ubiti. Ja sam na popisu. Popisu za ubistvo. Ja neću ići u školu, ja se bojim mama! - priča majka jednog osnovca.

Ova majka ostala je šokirana kada joj je sin ispričao šta se događa u njegovoj školi.

Dečak koji već neko vreme maltretira decu sada je otišao korak dalje i zapretio ubistvom onih koji su se našli na njegovom spisku, piše Net.hr.

- Bila je navedena nastavnica. Bilo je navedeno, ako se ne varam, četvoro ili petoro dece koje kao ima plan da ubije i troje dece koje treba zaključati u WC da ih ne ubije, a ako se ne zaključaju da će i oni biti ubijeni - govori majka.

Njen sin, tvrdi ona, konstantno je meta ismejavanja, s optužbama da ništa ne zna i da nije prikladan za društvo zlostavljača.

Na pozive i poruke direktorke škole nije odgovorila, a roditeljima je samo poslala obaveštenje u kojem tvrdi da su u javnosti iznesene neistine i naglašava kako je škola u Otočcu i dalje sigurno mesto za svu decu, poručujući da nema razloga za zabrinutost.

- U petak i tokom vikenda, u saradnji s ostalim nadležnim institucijama, preduzeli smo sve mere i radnje kako bismo osigurali sigurnost učenika u školi. Tokom iduće nedelje provešćemo daljnje postupke - stoji u pismu direktorke.

Kako se saznaje Net.hr, porodica problematičnog dečaka pod nadzorom je centra za socijalni rad.

U ceo slučaj uključena je i policija, ali zbog osetljivosti situacije i činjenice da su u pitanju maloletnici, nisu u mogućnosti da daju nikakve informacije.

O svemu je obavešten i Zavod za socijalni rad, ali zbog trenutnih okolnosti mnogi roditelji sutra neće poslati svoju decu u školu.

Neslužbeno se saznaje da je policija odmah reagovala, obavila pretragu doma dotičnog dečaka, ali nikakvo oružje nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading