MORTUS PIJANI POLICAJAC DIVLJAO U SLUŽBENOM AUTU: Kad su ga kolege zaustavile usledio ŠOK!

Autor:

Svet

16.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je policajac isključen iz saobraćaja i udaljen iz službe, protiv njega će biti podnet prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima.

MORTUS PIJANI POLICAJAC DIVLJAO U SLUŽBENOM AUTU: Kad su ga kolege zaustavile usledio ŠOK!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC

U Hrvatskoj je policajac pijan upravljao službenim automobilom, što je rezultiralo pokretanjem disciplinskog postupka protiv njega.

Prema informacijama iz policije, građanin je prijavio policiji da je primećeno vozilo koje krivuda državnim putem D-55 u smeru Vinkovaca. Nakon dojave, policijski službenici su brzo reagovali i zaustavili vozilo u Ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima. Na njihovo iznenađenje, utvrdili su da je reč o službenom vozilu Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a vozač je bio policajac kriminalističke policije koji je bio pod uticajem alkohola.

- Postupajući po dojavi građanina, od 15. juna u 22.58 sati, o vozilu koje se kreće državnim putem D-55 u smeru Vinkovaca i pritom krivuda po njemu, policijski službenici su u 23.16 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima zaustavili vozilo. Obavljenim nadzorom utvrdili su kako se radi o službenom vozilu Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kojim je pod uticajem alkohola upravljao policijski službenik kriminalističke policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske za vreme službe. Policijski službenik je isključen iz saobraćaja i udaljen iz službe, te će protiv njega biti podnet prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na putevima. Takođe, biće podnesen i zahtev za pokretanjem disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti - rekli su u danas u Policijskoj upravi.

Nakon što je policajac isključen iz saobraćaja i udaljen iz službe, protiv njega će biti podnet prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima. Takođe, očekuje se pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti, što može imati ozbiljne posledice po njegov dalji radni status.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading