"BIO JE UVEK DOBRE VOLJE, PRAVI ZAFRKANT": Kolege muškarca koji se danas ZAPALIO NASRED TRGA ne mogu da veruju šta se dogodilo

Autor:

Svet

11.06.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako kolege muškarca koji se zapalio imaju dobre reči za njega, druga strana priče je da je bio kockar i propali zavisnik, kao i da ga je žena prošle godine prijavila policiji

"BIO JE UVEK DOBRE VOLJE, PRAVI ZAFRKANT": Kolege muškarca koji se danas ZAPALIO NASRED TRGA ne mogu da veruju šta se dogodilo

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC

Muškarac koji se danas polio benzinom i zapalio ispred Banskih dvora u Zagrebu živi u Koprivnici, nezvanično saznaje Podravski list.

Bio je zaposlen u Hrvatskim železnicama i otišao u penziju.

Oni koji ga poznaju kažu da do sada nije pokazivao nikakve znakove u ponašanju da bi učinio nešto takvo.

"Bio je uvek dobre volje, zafrkant i zaista je teško zamisliti da bi se odlučio za nešto tako. Jedino znam da je imao ozbiljnu operaciju želuca nedavno", rekao je bivši kolega muškarca.

Lekari su kazali da se muškarac bori za život jer mu je opečeno gotovo celo telo.

Saborska lekarka Gordana Štajminger koja je bila na licu mesta rekla je da se radi o čoveku koji je kockar, kojeg je žena prošle godine prijavila.

"Znači, psihički vidno rastrojen", dodala je ona, prenosi Dnevnik.hr.

Muškarca su prevezli u Traumatološku kliniku u Draškovićevu gde se lekari bore za njegov život.

Spasavaju ga na Odeljenju za opekotine na Klinici za traumatologiju koja deluje u sklopu bolnice Sestara milosrdnica u Vinogradskoj.

"Pacijent je u jako teškom stanju i Sprovodi se intenzivno lečenje", rekao je direktor KBC-a Sestre milosrdnice dr Davor Vagić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading