PROPALI KOCKAR I TEŠKI ZAVISNIK: Poznat identitet muškarca koji se ZAPALIO DANAS NASRED TRGA! Evo šta mu je prošle godine žena uradila

Autor:

Svet

11.06.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ga odvezli doktori u bolnicu, očevicima je takođe pozlilo

PROPALI KOCKAR I TEŠKI ZAVISNIK: Poznat identitet muškarca koji se ZAPALIO DANAS NASRED TRGA! Evo šta mu je prošle godine žena uradila

Foto: Tanjug/HINA

U Zagrebu se na Markovom trgu ispred Vlade Hrvatske danas zapalio muškarac, a kako prenose hrvatski mediji njegovo stanje je vrlo ozbiljno, životno je i vitalno ugrožen.

Nakon toga se medijima Saborska doktorka Gordana Štajmineg, koja je kazala kako incident nije bio zbog neke političke pozadine.

Rekla je da je čovek koji se zapalio propali kockar, kojeg je žena prošle godine prijavila i da je bio psihički rastrojen.  

Muškarac koji se zapalio na sebi je imao naočare i masku koji su se potpuno rastopili, navela je i opisala kako je u trenutku njenog dolaska bio kontaktibilan, disao je i imao puls, te ponavljao: "Vrećica, vrećica". 

"Bojali smo se da je u vrećici eksploziv, ali samo neke stvari su bile unutra. Mislim da nema političku pozadinu, ali policija će ispitati stanje", rekla je Štajmineg.

Rekla je i kako je nakon što je hitna odvezla muškarca bilo još intervencija jer je pozlilo novinarima koji su tu scenu videli.

Stravičan incident opisali su i drugi svedoci.

- Prvo nismo shvatili što se događa, bio je samo dim. Krenuli smo prema gore da vidimo, pa su nam rekli iz službi da ne možemo. Kasnije smo videli što se zapravo dogodilo - rekla je jedna čitateljka za 24sata.hr.

- Nismo videle jer se iz Sabora ne vidi, ali smo čule sirene i kolega je rekao da se neko zapalio. Strašno! Prvo ono pucanje na vladu, sad ovo - dodala je druga, prenosi 24sata.hr.

Na Markovom trgu bio je i ministar finansija Marko Primorac.

- Tragedija. Katastrofa, ne znam što bih rekao - rekao je ministar i dodao da nije video što se tačno dogodilo, preneo je 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading