HOROR SCENA! ŽENA POGINULA U POPLAVI! Muž i komšije je izvukli MRTVU iz potopljenog podruma! "Ne pamtimo ovakvu situaciju" (VIDEO)

Autor:

Svet

03.06.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 60 vatrogasaca je trenutno na terenu zbog jakih kiša koje su pogodile područje

HOROR SCENA! ŽENA POGINULA U POPLAVI! Muž i komšije je izvukli MRTVU iz potopljenog podruma! "Ne pamtimo ovakvu situaciju" (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/ePodravina.hr

Nakon nevremena koje je pogodilo područje Rasinje U Hrvatskojnedaleko od Koprivnice, jedna starija žena izgubila je život u poplavi.

Tragedija se dogodila u podrumu porodične kuće u Ulici Andrije Palmotića, gde je preminula 74-godišnjakinja.

Zasad nije poznat uzrok smrti, ali je suprug ženu izneo iz podruma zajedno sa komšijama, pa su pokušali da je reanimiraju, ali nažalost, bezuspešno.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Reakcija vatrogasaca i HAK-a

Više od 60 vatrogasaca je trenutno na terenu zbog jakih kiša koje su pogodile područje, a na Fejsbuku su poručili kako ''ne pamte ovakvu situaciju''.

Takođe, Hrvatski autoklub (HAK) je javio da je zatvoren put DC2 za fizička vozila od Koprivnice kod nadvožnjaka do skretanja prema Bakovčici zbog vode na kolovozu, pa je obeležen obilazak preko Bakovčice i Glogovca.

Oštećenje je takođe nastalo i na putu na ŽC3094 od Grubičnog Polja do Daruvara u Donjoj Rašenici.

Šteta u Iloku

Istok Hrvatske takođe je bio na udaru jake kiše i nevremena. U Iloku je takođe došlo do poplave, dok je grad veličine lešnika uništio useve poljoprivrednika, kao i fasade na kućama.

Na kraju, HAK apeluje na vozače da budu oprezni zbog mokrih kolovoza, kao i mogućih odrona, te da prilagode brzinu i način vožnje uslovima na putevima.

 

Podsetimo, jako nevreme praćeno gradom zahvatilo je hrvatsko područje Županje oko 16 časova.

Građani su delili snimke na društvenim mrežama, prikazujući grad veličine lešnika i led od po nekoliko centimetara u prečniku.

Usled nevremena, temperatura je pala na 14,9 stepeni Celzijusa, dok je grad pogodio i obližnju Kruševicu.

"Bože sačuvaj", "Opet Slavonija plače", "Trebaće nam čamac", neki su od komentara meštana na Fejsbuku "Županjac.net", gde su deljeni snimci grada i leda.

Takođe, pojedini, neodgovorni vozači zaustavili su svoje automobile ispod nadvožnjaka na auto-putu A3 kako bi ih zaštitili od grada, piše Večernji list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading