EVO KOLIKA KAZNA ČEKA UBICU DVOGODIŠNJE DEVOJČICE! Raisa će sutra biti sahranjena!

Autor:

Svet

31.05.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je izbodeno, pa udavljeno!

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA UBICU DVOGODIŠNJE DEVOJČICE! Raisa će sutra biti sahranjena!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Rumuniju, ali i ceo region u ponedeljak je potresla vest da je dvoipogodišnja devojčica Raisa Marija nestala u Doldžu. Dan kasnije, nakon opsežne potrage u koju su bili uključeni helikopteri, dronovi, psi tragači, žandarmerija i veliki broj policajaca, dete je pronađeno u neposrednoj blizini svoje kuće u šipražju.

Na telu je bilo vidljivih tragova nasilja, a obdukcijom je potvrđeno da je devojčica izbodena oštrim predmetom, najverovatnije nožem, a potom i udavljena.

Od samog starta za njeno ubistvo je bio osumnjičen njen petnaestogodišnji ujak, koji je u prvi mah negirao zločin. Pred policijom se predstavljao kao osoba sa smetnjaam u sluhu i govoru, a zločin je priznao nakon 15 sati saslušanja.

Pošto ima samo 15 godina, Raiseinom rođaku preti tek polovina kazne za ubistvo, a to je po rumunskom zakonu maksimalno 14 godina zatvora.

Nesrećna devojčica će u subotu biti sahranjena.

Inače, policija je tinejdžera detaljno ispitivala o zločinu, a on je uporno govorio da nije počinio ubistvo. Međutim, kako je vreme prolazilo, stizali su i rezultati veštačenja koji su pokazali da je mladić na panalonama imao krv koja je pripadala devojčici.

Inače, roditelji devojčice ubeđeni su da je Nikola M., tinejdžer ubica, imao saučesnike koji su mu pomogli da prikrije zločin i naknadno odnese telo deteta na lokaciju na kojoj je pronađena.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading